Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ο

«ΣΑΡΑΝΤΗΣ»: Σε στάση εργασίας προχωρούν σήμερα, Πέμπτη (6 π.μ. - 9 π.μ.) οι εργαζόμενοι στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Σαράντη στα Οινόφυτα. Την κινητοποίηση έχουν προκηρύξει η Ομοσπονδία Εργαζομένων Φαρμακευτικών και Συναφών Επαγγελμάτων Ελλάδας και το Συνδικάτο της Εύβοιας - Βοιωτίας - περιοχής Αυλώνα, με αίτημα την άμεση επαναπρόσληψη όλων των εργαζόμενων που απολύθηκαν την περασμένη Παρασκευή.

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ: Σύσκεψη για την οργάνωση του αγώνα των απολυμένων από τα καταστήματα «Βερόπουλος» στην Πτολεμαϊδα, αλλά και συνολικά των εργαζομένων στο εμπόριο, διοργανώνει σήμερα Πέμπτη 6 Αυγούστου, στις 7 μ.μ., στα γραφεία του, το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και Υπαλλήλων Υπηρεσιών Εορδαίας (ΣΕΠΥΕ).

ΜΑΡΟΥΣΙ: Σε κινητοποίηση καλεί το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Αμαρουσίου, σήμερα Πέμπτη, στη 1 μ.μ. στα γραφεία του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, ενάντια στην ιδιωτικοποίηση των παιδικών σταθμών, των ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ και των ΚΑΠΗ. Στο κάλεσμά του το Σωματείο επίσης καταγγέλλει την απόφαση της Δημοτικής Αρχής να συζητήσει αυτά τα θέματα μέσα στον Αύγουστο, προκειμένου να μην έχει τους εργαζόμενους «μέσα στα πόδια της».

ΕΟΠΥΥ: Την αναστολή της επίσχεσης παροχής υπηρεσιών προς τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ αποφάσισε το ΔΣ της Ενωσης Ιατρών του Οργανισμού μετά τη χτεσινή συνάντηση με τον Αναπληρωτή υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό. Ο υπουργός υποσχέθηκε ότι εντός των επόμενων ημερών ο ΕΟΠΥΥ θα εξοφλήσει ιατρικές πράξεις και επισκέψεις του μηνός Μαρτίου και εντός του Σεπτεμβρίου θα αποπληρώσει τις ιατρικές πράξεις του μηνός Απριλίου.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ