Πέμπτη 28 Ιούνη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Παναχαϊκό συλλαλητήριο

Ολα είναι έτοιμα για το μεγάλο παναχαϊκό συλλαλητήριο που θα γίνει σήμερα στην Πάτρα, στις 8 μ.μ., μπροστά από το Εργατικό Κέντρο της πόλης, το οποίο διοργανώνουν από κοινού η Συντονιστική Επιτροπή Σωματείων και Συνδικαλιστών των εργαζομένων, των επαγγελματοβιοτεχνών και η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Αχαΐας.

Ολος ο νομός έχει κυριολεκτικά οργωθεί από τις περιοδείες και τις εξορμήσεις των στελεχών των διοργανωτών. Ηδη έχουν γίνει περιοδείες σε πολλά εργοστάσια, όπως στα «Αβέξ», «Αμστελ», «Ελπάκ», «Ελίτ», «Βοσινάκη», «Χαρτελάς», «Αχάια Κλάους» αλλά και σε εργοστάσια μετάλλου, «Φριγκοπλάς», «Ελλάς Καν», «Μανιατόπουλος», «Βιοσέν», «Χαλυβουργική». Επίσης, σε δημόσιες υπηρεσίες, στα ΕΛΤΑ, στον ΟΤΕ, στη ΔΕΗ αλλά και στα νοσοκομεία του Ρίου, στον «Αγιο Ανδρέα», στο «Καραμανδάνειο», στο «409». Εξορμήσεις έχουν γίνει στους εργαζόμενους που δουλεύουν στο Δήμο, στη Νομαρχία, καθώς και σε πολυκαταστήματα και μεγάλα ξενοδοχεία της πόλης.

Τα αγροτικά στελέχη της ΠΑΣΥ και της Ομοσπονδίας έχουν περιοδεύσει στην ύπαιθρο, ενώ οι επαγγελματοβιοτέχνες στους χώρους της δικής τους ευθύνης.

Τα πούλμαν από Αίγιο αναχωρούν στις 7 μ.μ. από τα γραφεία του Σωματείου Οικοδόμων (Π. Χαραλάμπους 1).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ