Κυριακή 28 Ιούνη 2015 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΚΟΥΤΡΟΚΟΗΣ
ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΚΟΥΤΡΟΚΟΗΣ
φωτό 1

Στη μνήμη του πολυαγαπημένου μου αδελφού ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ (ΠΑΠΠΑ) προσφέρω μέσω της ΚΟΒ Λουτρακίου - Αγίων Θεοδώρων 30 ευρώ στο κόμμα μας το ΚΚΕ.

Γιώργος Παππάς

***

Πέρασε ένας χρόνος από το θάνατο του συντρόφου ΜΑΝΩΛΙΔΗ ΗΛΙΑ, ο οποίος γεννήθηκε το 1933 στην Πατρίδα Ημαθίας. Πιστό μέλος του ΚΚΕ, δεν έλειψε στιγμή από τις μάχες που έδινε το Κόμμα, μέχρι το τέλος της ζωής του.

Στη μνήμη του, ο σ. Κρεμλίδης Φώτης προσφέρει στο Κόμμα το ποσό των 20 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Δοβρά Ημαθίας.

***

φωτο 1

Η ΜΠΑΛΙΔΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ «έφυγε» από τη ζωή προ πενταετίας.

Στη μνήμη της, ο σύζυγός της Μπαλίδης Βασίλειος, μέλος του ΚΚΕ, προσφέρει 50 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Γιάννη Χαλκίδη, Αμπελοκήπων Θεσ/νίκης.

***

φωτο 1

Στις 30 Μάη έκλεισαν 30 χρόνια από το θάνατο του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και ανθυπολοχαγού του ΔΣΕ ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΚΑΦΑΝΑ. Στα χρόνια της Κατοχής υπηρέτησε στην Πολιτοφυλακή Σερρών. Μετά την υποχώρηση του ΔΣΕ, πολιτικός πρόσφυγας στη Βουλγαρία. Το 1984 επαναπατρίστηκε με την οικογένειά του στη Θεσσαλονίκη. Πέθανε δύο μήνες μετά τον επαναπατρισμό του.

Στη μνήμη του, η γυναίκα του, οι κόρες του και ο εγγονός του Μιλτιάδης προσφέρουν 100 ευρώ μέσω ΚΟ Ντεπό Θεσ/νίκης.

***

φωτο1

Στη μνήμη του πατέρα μας ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΡΑΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ, πιστού οπαδού του ΚΚΕ, που «έφυγε» από τη ζωή στις 2 Απρίλη, προσφέρουμε στο Κόμμα 100 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Τροφίμων - Ποτών.

Τα παιδιά του, Μαρία - Γιώργος

***

φωτό 3

Στη μνήμη της μητέρας μας ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΤΣΑΚΜΑΚΑ, που «έφυγε» από κοντά μας στις 7.5.2014, και του πατέρα μας ΘΩΜΑ ΤΣΑΚΜΑΚΑ που «έφυγε» κι αυτός, στις 8.4.2015, μαχητών, αρχικά, του ΕΛΑΣ και, στη συνέχεια, του ΔΣΕ, οι οποίοι βρέθηκαν πολιτικοί πρόσφυγες στην Πολωνία απ' όπου επαναπατρίστηκαν το 1976, και του πρόωρα χαμένου αδερφού μας, ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΣΑΚΜΑΚΑ, προσφέρουμε στο Κόμμα μας 150 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Μεταμόρφωσης.

Αντώνης Καλαμπόγιας
Αντώνης Καλαμπόγιας
Τα παιδιά και τα εγγόνια τους

***

φωτό 1

Ο αγαπημένος μας πατέρας και παππούς ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΚΕΣΚΙΝΗΣ «έφυγε» από κοντά μας στις 17.4.2015 σε ηλικία 104 χρόνων. Γεννήθηκε το 1911 στο χωριό Χιονάδες Διδυμοτείχου. Στην Κατοχή οργανώθηκε στο ΕΑΜ - ΕΛΑΣ και έγινε μέλος του ΚΚΕ. Το 1946 κατατάχτηκε στο ΔΣΕ μαζί με τα τέσσερα αδέλφια του (Δημήτρη, Γιώργο, Γιαννάκη και Γερακίνα). Τα αγόρια έδωσαν τη ζωή τους στα βουνά της Ροδόπης. Το 1949 πέρασε στην Αλβανία και απ' εκεί στην Τασκένδη (ΕΣΣΔ), όπου έμεινε μέχρι το 1958, οπότε μετοίκησε στη Σόφια Βουλγαρίας για να βρει την αδελφή του Γερακίνα και τα δύο από τα τέσσερα παιδιά του. Επαναπατρίστηκε στα 1978. Μέχρι το τέλος της ζωής του ήταν πιστός στο Κόμμα που αγάπησε και για το οποίο αγωνίστηκε. Δεν έχασε την ελπίδα και την αισιοδοξία του. Εδινε κουράγιο στους νεότερους να συνεχίσουν τον αγώνα τους για ισότητα, δικαιοσύνη, ένα καλύτερο αύριο και για τα ιδανικά τους.

Στη μνήμη του προσφέρουμε 100 ευρώ στο ΚΚΕ.

Ο γιος του, Κώστας, η νύφη του Ελένη και τα εγγόνια του

***

Στη μνήμη της ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ ΙΓΝΑΤΙΑΔΗ, που «έφυγε» πρόσφατα, σύντροφοι και φίλοι προσφέρουν 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Θέρμης.

***

φωτό 1

Πάει ένας χρόνος από τότε που σταμάτησε να χτυπάει η καρδιά ενός ανθρώπου γεμάτου ζωή, του συντρόφου μας ΑΝΤΩΝΗ ΑΡΒΑΝΙΤΗ. Εμείς, οι σύντροφοι από την ΚΟΒ του, την ΚΟΒ Περιστερίου του Τομέα Εκπαιδευτικών της ΚΟ Αττικής, μέσα από την οποία προσέφερε πολλά στο ΚΚΕ και σε εμάς, στη μνήμη του ενισχύουμε το Κόμμα μας με 100 ευρώ.

***

φωτό 2

Η Κατερίνα Γεωργιάδου προσφέρει στην ΚΟΒ Δόξης - Παπάφη 50 ευρώ για να δυναμώσει το ΚΚΕ, στη μνήμη της γιαγιάς της ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ, που, μετά τη δολοφονία του άντρα της, βασανίστηκε επανειλημμένα από τους ταγματασφαλίτες για την αντιστασιακή της δράση, καθώς επίσης και στη μνήμη της θείας της ΟΛΓΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ, ανταρτοΕΠΟΝίτισσας, μαχήτριας του ΔΣΕ.

ΤΣΟΛΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΤΣΟΛΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
***

φωτο 2

Στη μνήμη του αγαπημένου μας πατέρα και παππού ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, ο οποίος σκοτώθηκε στις 10 Μάη 1947 στα βουνά της Ξάνθης στην τοποθεσία «Σουντουλάκ», σε ηλικία μόλις 35 ετών, και της πολυαγαπημένης μας μητέρας και γιαγιάς ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΟΥ ΧΡΥΣΗΣ, μαχήτριας του ΔΣΕ, που «έφυγε» από κοντά μας στις 18 Ιούνη 2005, προσφέρουμε 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ «Βότση».

Τα παιδιά τους Βαγγέλης και Σταυρούλα, Ζήσης και Πασχαλίνα και τα εγγόνια τους

***

φωτό 3

Στη μνήμη των συντρόφων ΚΑΤΣΑΝΑΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ, ΜΠΕΝΑΤΟΥ ΜΠΑΜΠΗ, ΖΑΦΕΙΡΗ ΒΑΣΙΛΗ προσφέρω στο ΚΚΕ, μέσω Κομματικής Επιτροπής Αιγαίου, 200 ευρώ.

Δ. Ζάχαρης

***

φωτό 5

Στη μνήμη των συντρόφων ΚΑΛΑΜΠΟΓΙΑ ΑΝΤΩΝΗ, ΤΣΟΛΑΚΗ ΚΩΣΤΑ, ΤΣΑΜΠΗ ΣΤΡΑΤΗ, ΚΩΣΤΑ ΧΡΗΣΤΟΥ, ΚΟΥΤΡΟΚΟΗ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ προσφέρω στο ΚΚΕ 200 ευρώ, μέσω Κομματικής Επιτροπής Αιγαίου.

Μ. Μαύρος

***

Στη μνήμη των πεσόντων Μεταλλικιωτών στους αγώνες του ελληνικού λαού η ΚΟΒ Μεταλλικού Κιλκίς προσφέρει 200 ευρώ.

Α. ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ: ΣΟΦΙΑΝΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ.

Β. ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ: ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΜΑΤΣΟΥΚΑΤΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ, ΤΑΡΑΤΣΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ.

Γ. ΕΑΜ - ΕΛΑΣ - ΕΠΟΝ: ΑΥΓΗΤΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ, ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΟΥ ΠΑΤΟΥΛΑ, ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ, ΠΟΛΛΑΕΤΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΣΟΦΙΑΝΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ, ΣΟΦΙΑΝΙΔΗΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ, ΣΟΦΙΑΝΙΔΟΥ ΑΓΑΠΗ, ΤΣΙΛΙΓΚΑΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΤΣΙΛΙΓΚΑΡΙΔΗΣ ΣΥΜΕΩΝ, ΧΑΡΙΤΩΝΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ.

Στρατής Τσαμπής
Στρατής Τσαμπής
Δ. ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ στο σχολείο, στις 16 Ιούλη 1944: ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΙΓΝΑΤΙΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ, ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ, ΠΟΛΛΑΕΤΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ.

Ε. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΑΒΡΑΑΜ, ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΑΛΜΕΤΙΔΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ, ΑΛΜΕΤΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΚΛΗΜΗΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ, ΑΥΓΗΤΙΔΗΣ ΓΕΡΒΑΣΙΟΣ, ΑΥΓΗΤΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ, ΑΥΓΗΤΙΔΗΣ ΚΟΣΜΑΣ, ΒΑΡΕΝΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ, ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ, ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΟΥ ΕΥΡΩΠΗ, ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΤΑΚΗΣ, ΗΛΙΑΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ, ΚΑΝΑΤΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΚΕΤΣΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΛΑΠΟΥΡΙΔΗΣ ΜΑΜΑΝΤΟΣ, ΛΑΠΟΥΡΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ, ΛΑΠΟΥΡΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΜΑΤΣΟΥΚΑΤΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ, ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, ΠΟΛΛΑΕΤΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΠΟΛΛΑΕΤΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, ΠΟΛΛΑΕΤΙΔΟΥ ΝΙΝΑ, ΠΟΛΛΑΕΤΙΔΟΥ ΜΑΡΙΚΑ, ΣΑΜΟΥΗΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΣΟΦΙΑΝΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ, ΣΟΦΙΑΝΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ, ΤΑΡΑΤΣΙΔΟΥ ΛΙΖΑ, ΤΣΙΛΙΓΚΑΡΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΧΑΡΙΤΩΝΙΔΟΥ ΑΝΑΤΟΛΗ.

***

φωτο 6

Οικογένεια αγωνιστών ΤΕΡΖΟΓΛΟΥ από το Αμμόβουνο Ορεστιάδας Εβρου:

Ο πατέρας μας στο Μπούλκες και στο βουνό από το '45, πέθανε στην Τσεχοσλοβακία. Η μάνα μας με 8 παιδιά, τρεις στο βουνό, ο άντρας της και τα 2 παιδιά. Εβαλαν στο σπίτι φωτιά. Στάθηκε ήρωας. Η αδελφή μας, η Σοφία, εξορία στην Ικαρία και ο άντρας της στο βουνό, Γράμμο, Βίτσι και Τασκένδη. Ο Νικόλας Νιαγγουλης από το '45 στο βουνό. Ο Γιώργος 2 χρόνια στο βουνό, Γράμμο - Βίτσι και ύστερα Μακρόνησο, στο χωριό τον έδειραν και τον πέταξαν στο ρέμα για πεθαμένο. Για να σωθεί, το πρωί, τον τύλιξαν σε δέρμα από σφαγμένο πρόβατο.

Ο Δημητρός και ο Σταύρος ήταν μικρά, όταν έβαλαν φωτιά στο σπίτι. Τα παιδιά έκλαιγαν, στους δρόμους.

Μήτσος Κατσιανάκος
Μήτσος Κατσιανάκος
Στη μνήμη τους προσφέρω 100 ευρώ στο ΚΚΕ.

Μαρία - Ραλίτσα και ο ανιψιός Νίκος Τερζής

***

φωτό 1

Οι σύντροφοι της ΚΟΒ Ευδήλου Ικαρίας του ΚΚΕ, στη μνήμη της ΜΑΡΙΑΣ ΒΑΡΔΑΡΟΥ - ΜΑΛΑΘΡΙΤΗ, προσφέρουν 160 ευρώ στο ΚΚΕ. Η σ. Μαρία ήταν πάντα πιστή, δίπλα στο Κόμμα και παρούσα σ' όλους του πολιτικούς και κοινωνικούς αγώνες. Συμμετείχε στη διακίνηση του «Ριζοσπάστη» και ήταν μαχητική μέχρι το τέλος της ζωής της υπέρ της ιδεολογίας του Κόμματός μας, του μαρξισμού - λενινισμού. Ο πρόωρος θάνατός της μας συγκλόνισε και μας αφήνει ένα μεγάλο κενό σ' όλους εμάς που τη γνωρίσαμε. Ηταν η σ. Μαρία ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Είχε την καλοσύνη του κομμουνιστή.

Επίσης, την επόμενη μέρα χάσαμε και τον σύντροφό μας ΧΡΗΣΤΟ ΚΟΤΣΙΑΥΤΗ, μέλος της ΚΟΒ Ευδήλου του Κόμματος.

***

φωτό 1

Με τη συμπλήρωση ενός χρόνου από το θάνατο του αγαπημένου μας πατέρα και παππού ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΚΡΥΔΑΚΗ προσφέρουμε 100 ευρώ στον «Ριζοσπάστη», τον καθημερινό του σύντροφο.

Ελιάνα - Γιώργος - Δημήτρης

***

φωτό 1

Ο ΠΕΤΡΟΣ ΣΤΙΓΚΑΣ «έφυγε» από τη ζωή στα 53 του χρόνια, πιστός στα ιδανικά του μαρξισμού - λενινισμού. Τα τελευταία του λόγια στη γυναίκα του και τα παιδιά του ήταν «πάντα δίπλα στο Κόμμα της εργατικής τάξης, το ΚΚΕ, το μόνο κόμμα που αγωνίζεται και λέει την αλήθεια στο λαό».

Με τη συμπλήρωση 29 χρόνων από το θάνατό του, ο γιος του Σπύρος Στίγκας προσφέρει 50 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Πετραλώνων.

***

φωτό 1

Στις 3 Ιούλη συμπληρώνεται ένας χρόνος από το θάνατο του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΟΛΕΛΗ. Ο Γιώργος διατήρησε καθ' όλη τη διάρκεια της ζωής του ζεστό στην καρδιά του το όραμα της εργατικής - λαϊκής κυριαρχίας και δεν το πρόδωσε ποτέ, ούτε και όταν παραχώρησε τη θέση στις επάλξεις των αγώνων στους νεότερους.

ΚΑΦΑΝΑΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ
ΚΑΦΑΝΑΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ
Στη μνήμη του, η οικογένειά του και ο αδερφός του Κώστας προσφέρουν στο Κόμμα του, το ΚΚΕ, 200 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Πετρούπολης.

***

φωτό 1

Στις 18 Απρίλη 2015 «έφυγε» για πάντα από κοντά μας ο σεμνός, μαχητικός και αξιοπρεπής αγωνιστής της Εθνικής ΕΑΜικής Αντίστασης ΘΩΜΑΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ. Ο Θωμάς Μιχαλόπουλος γεννήθηκε στο χωριό Σύνδενδρο (Τριβένι) Γρεβενών το 1922. Ασχολήθηκε με αγροτικές δουλειές στα κτήματα του πατέρα του. Από την αρχή της γερμανοϊταλικής και βουλγαρικής κατοχής της πατρίδας, εντάχθηκε στις γραμμές της ΕΠΟΝ και του ΕΑΜ και, αρχές του 1943, έγινε μέλος του ΚΚΕ. Από τις αρχές Μάρτη 1943 υπηρέτησε στα μάχιμα τμήματα του ΕΛΑΣ. Μετά τη συμφωνία της Βάρκιζας καταδιώχτηκε, βασανίστηκε και κλείστηκε στις φυλακές. Αποφυλακίστηκε χωρίς να του απαγγελθεί καμία κατηγορία στις αρχές Μάρτη 1947, οπότε εντάχθηκε στις γραμμές του ΔΣΕ. Η προσωρινή Κυβέρνηση του Βουνού τον ανέδειξε σε υπολοχαγό. Πήρε μέρος σε πολλές μάχες και τραυματίστηκε πολλές φορές. Μετά την ήττα του ΔΣΕ πέρασε στην Αλβανία και από εκεί στη Σοβιετική Ενωση, με τελικό προορισμό την Τασκένδη. Εκεί φοίτησε και τελείωσε τη Σχολή Αξιωματικών. Επαναπατρίστηκε το 1979 με την οικογένειά του: Τη γυναίκα του Ζαχαρούλα και τις δύο κόρες του Ευαγγελία και Αναστασία. Αιωνία η μνήμη του μαχητή της απελευθέρωσης της πατρίδας ΘΩΜΑ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ.

Στη μνήμη του ΘΩΜΑ, των γονιών του ΑΝΑΤΟΛΗΣ και ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ, του αδερφού του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ και του γαμπρού του ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΟΛΟΥΣΙΑ, η γυναίκα του Ζαχαρούλα και οι κόρες του, Ευαγγελία και Αναστασία, προσφέρουν 50 ευρώ για ενίσχυση του ΚΚΕ.


ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ -
ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ -

ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΟΛΓΑ
ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΟΛΓΑ

Χρυσή Βουλγαρίδου
Χρυσή Βουλγαρίδου

Βασιλική Μπαλίδου
Βασιλική Μπαλίδου

ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΕΡΖΟΓΛΟΥ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΕΡΖΟΓΛΟΥ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΕΡΖΟΓΛΟΥ
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΕΡΖΟΓΛΟΥ

ΠΕΤΡΟΣ ΣΤΙΓΚΑΣ
ΠΕΤΡΟΣ ΣΤΙΓΚΑΣ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΜΠΕΝΑΤΟΣ ΜΠΑΜΠΗΣ
ΜΠΕΝΑΤΟΣ ΜΠΑΜΠΗΣ

ΚΑΡΑΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΚΑΡΑΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΠΑΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΠΑΣ

ΘΩΜΑΣ ΤΣΑΚΜΑΚΑΣ
ΘΩΜΑΣ ΤΣΑΚΜΑΚΑΣ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΣΑΚΜΑΚΑ
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΣΑΚΜΑΚΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΛΕΛΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΛΕΛΗΣ

ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ
ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ

ΒΑΡΔΑΡΟΥ - ΜΑΛΑΦΡΙΤΗ ΜΑΡΙΑ
ΒΑΡΔΑΡΟΥ - ΜΑΛΑΦΡΙΤΗ ΜΑΡΙΑ

ΚΕΣΚΙΝΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ
ΚΕΣΚΙΝΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ

ΝΙΑΓΓΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΝΙΑΓΓΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΣ

ΝΙΑΓΓΟΥΛΗ ΣΟΦΙΑ
ΝΙΑΓΓΟΥΛΗ ΣΟΦΙΑ

ΤΕΡΖΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΤΕΡΖΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΤΣΑΚΜΑΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΤΣΑΚΜΑΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΜΑΚΡΥΔΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΜΑΚΡΥΔΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΤΕΡΖΟΓΛΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΤΕΡΖΟΓΛΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ