Τρίτη 16 Ιούνη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ
Κορυφώνονται οι προετοιμασίες για τις 23 του Ιούνη

Κορυφώνονται τις επόμενες μέρες οι προετοιμασίες για το πανελλαδικό συλλαλητήριο που διοργανώνουν στην Αθήνα, την Τρίτη 23 Ιούνη, στις 6 μ.μ., στα Προπύλαια, οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις ΙΚΑ, ΕΛΤΑ, ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΟΣΕ, OAEE, ΝΑΤ, ΟΤΑ και ΠΟΣΕ - ΟΑΕΕ.

Για την προετοιμασία του συλλαλητηρίου έχουν γίνει έως τώρα περιφερειακές συσκέψεις σε όλη την Ελλάδα, στις οποίες πήραν μέρος πάνω από 130 σωματεία και συνελεύσεις όπου συμμετείχαν πάνω από 2.700 συνταξιούχοι. Φιλοδοξία των διοργανωτών είναι να ξεπεράσουμε τα 100 τα πούλμαν από την επαρχία που θα ταξιδέψουν στην Αθήνα για την πανελλαδική κινητοποίηση.

Σε συμμετοχή στο πανελλαδικό συλλαλητήριο καλεί και ο Σύνδεσμος Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων Αθήνας. Σχολιάζοντας, μεταξύ άλλων, την πρόσφατη απόφαση του ΣτΕ, σημειώνει ότι «από την πείρα μας γνωρίζουμε ότι τις ελάχιστες φορές που τα δικαστήρια βγάζουν αποφάσεις που μας δικαιώνουν, ακόμα λιγότερες εφαρμόζονται και οπωσδήποτε καθοριστικός παράγοντας είναι η πίεση του ταξικού κινήματος, γιατί ό,τι έχουν κερδίσει οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι έχει κερδηθεί με τους αγώνες».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ