Τετάρτη 27 Μάη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
MΠΑΣΚΕΤ Α1 - ΠΛΕΪ ΟΦ
«Φόρτσαρε» στο τέλος ο ΠΑΟ

Το 1-0 στις νίκες επί του ΠΑΟΚ έκανε χτες ο ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ παρά τα προβλήματά του

Icon

Το 1-0 στις νίκες επί του ΠΑΟΚ έκανε χτες ο ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ παρά τα προβλήματά του
Βρίσκοντας τις λύσεις από την περιφέρεια και ανεβάζοντας την απόδοσή του στο τελευταίο δεκάλεπτο, ο Παναθηναϊκός ξεπερνώντας και τις δυσκολίες (τραυματισμοί παικτών, άδειες εξέδρες) επικράτησε χτες στο ΟΑΚΑ του ΠΑΟΚ με 83-58 κάνοντας το 1-0 στις νίκες στο πρώτο παιχνίδι για τα ημιτελικά της Α1. Υπενθυμίζεται ότι αύριο Πέμπτη θα ακολουθήσει ο δεύτερος αγώνας της σειράς και πάλι στο ΟΑΚΑ.

Οι «πράσινοι», που εκτός των άλλων απουσιών αγωνίστηκαν και χωρίς τον Δ. Διαμαντίδη (προφυλάχθηκε λόγω του τραυματισμού του), βελτιώθηκαν αμυντικά στην επανάληψη (δέχθηκαν μόλις 23 π.), ενώ στην τέταρτη περίοδο βρήκαν τις λύσεις και επιθετικά χάρη στα περιφερειακά σουτ των Φώτση, Μποχωρίδη και Σλότερ. Στην άλλη πλευρά, ο ΠΑΟΚ με κορυφαίο τον Μαργαρίτη κρατήθηκε εντός παιχνιδιού για τρεις περιόδους (18-18 στο 10', 38-35 στο 20', 55-49 στο 30'), ωστόσο στο τέλος οι παίκτες του «Δικεφάλου» έδειξαν να χάνουν την αυτοσυγκέντρωσή τους.

Παναθηναϊκός: Χαραλαμπόπουλος 8 (2), Σλότερ 11 (1), Μποχωρίδης 7 (1), Γιάνκοβιτς 12 (2), Φώτσης 12 (2), Νέλσον 10, Μαυροκεφαλίδης 16, Μπλουμς 3 (1), Παπαγιάννης, Κούπερ 2, Μόργκαν 2.

ΠΑΟΚ: Μπρέμερ 9 (1), Λάνγκφορντ 4, Λιάπης 3 (1), Κάρτερ 5, Τσόχλας, Δέδας 3 (1), Μαργαρίτης 18 (2), Κώττας 3, Οντουμ 13 (1), Χαριτόπουλος, Σαλούστρος.

Η πρώτη μάχη για Ολυμπιακό - Αρη

Σήμερα, στο ΣΕΦ θα διεξαχθεί ο πρώτος αγώνας της σειράς για τον άλλο ημιτελικό, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Αρη (18.30 ΟΤΕ Sports 4). Στόχος των «ερυθρολεύκων» είναι η διατήρηση του αήττητου εντός έδρας τόσο σήμερα όσο και στο επόμενο παιχνίδι, την Παρασκευή, προκειμένου να πάρουν σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ζήτησε προσοχή από τους παίκτες του καθώς χαρακτήρισε επικίνδυνους τους αντιπάλους. Απών θα είναι ο Παπαπέτρου (τενοντίτιδα). Από την άλλη ο Αρης παρά τις απουσίες (Νέιμικ, Αντεγκμπόγιε, Καραθανάσης) θέλει να φανεί ανταγωνιστικός, σύμφωνα με τον τεχνικό του, Δ. Πρίφτη.

Βαρύς πέλεκυς

Ιδιαίτερα βαριά ήταν η τιμωρία που επιβλήθηκε στον Αρη για τα επεισόδια των οπαδών του στο 3ο παιχνίδι της προημιτελικής φάσης με την ΑΕΚ και αφορά τιμωρία της έδρας (κεκλεισμένων των θυρών) 4 αγωνιστικές καθώς και 35.800 ευρώ αφού ήταν υπότροποι. Η ποινή είναι εφέσιμη ωστόσο αρχικά προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις από πλευράς Αρη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ