Τετάρτη 6 Μάη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ
Επαίνους στο ΙΟΒΕ

Επαίνους επιδαψίλευσε στο ΙΟΒΕ, τη διοίκηση του οποίου υποδέχτηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Πρ. Παυλόπουλος.

Υποδεχόμενος τον πρόεδρο Τ. Αθανασόπουλο, τον αντιπρόεδρο Μ. Ραφαήλ και το γενικό διευθυντή του Ιδρύματος Οικονομικών & Βιομηχανικών Ερευνών, ο Πρ. Παυλόπουλος ανέφερε: «...Και θέλω να σας πω ότι γνωρίζοντας εσάς, αλλά και την ιστορία του ΙΟΒΕ, πιστεύω ότι μπορείτε να προσφέρετε τα μέγιστα στην αποτύπωση της πραγματικής κατάστασης και των προοπτικών της ελληνικής οικονομίας. Το ΙΟΒΕ είναι ένα φόρουμ, το οποίο και λόγω του μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα του και λόγω της παράδοσής του, μπορεί να συμβάλει τα μέγιστα σε αυτήν την τεράστια προσπάθεια που γίνεται, η ελληνική οικονομία να ξαναβρεί το δρόμο της και την αναπτυξιακή της προοπτική. Και σας ευχαριστώ πάρα πολύ που είστε εδώ».

Βεβαίως, για να ξαναβρεί η καπιταλιστική οικονομία το δρόμο της, το ΙΟΒΕ έχει καταστήσει σαφές ότι απαιτούνται μέτρα, όπως συναίνεση του λαού στο σφαγιασμό των δικαιωμάτων του, αντιλαϊκές μεταρρυθμίσεις, τόνωση της ρευστότητας προκειμένου να εξασφαλιστούν κεφάλαια και μάλιστα φτηνά για επενδύσεις των επιχειρηματικών ομίλων, φοροελαφρύνσεις και, φυσικά, πετσοκομμένα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα, που τα χαρακτηρίζει προϋπόθεση για να γίνεται η οικονομία ολοένα και πιο ανταγωνιστική.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ