Την Πέμπτη 7/5
-- Εκδήλωση παρουσίασης των εκδόσεων της «Σύγχρονης Εποχής» «Φασισμός και κοινωνική επανάσταση» και «Ποιος βοήθησε τον Χίτλερ;», στις 7 μ.μ., στο Κέντρο Ιστορίας Θεσσαλονίκης «ΚΙΘ», από την ΤΕ Εκπαιδευτικών, με ομιλήτρια την Θεανώ Καπέτη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
Το Σάββατο 9/5
-- Εκδήλωση παρουσίασης των εκδόσεων της «Σύγχρονης Εποχής» «Φασισμός και κοινωνική επανάσταση» και «Ποιος βοήθησε τον Χίτλερ;», στις 6.30 μ.μ., στο Θεατράκι Χηλής στην Καλαμαριά, με ομιλήτρια την Εφη Κουκούλα, μέλος της ΙΕ της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.
Την Κυριακή 10/5
-- Στις 6 μ.μ. η ΚΟΒ Αρτέμιδας διοργανώνει παρουσίαση του βιβλίου «Φασισμός και κοινωνική επανάσταση», στο 2ο ΚΑΠΗ (Λ. Βραυρώνος, 7η στάση). Το βιβλίο θα παρουσιάσει ο Φάνης Παρρής, μέλος της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΕ.
-- Στις 11 π.μ. η ΚΟΒ Μαρκόπουλου διοργανώνει παρουσίαση του βιβλίου «Φασισμός και κοινωνική επανάσταση», στον Πολυχώρο του Δήμου Πόρτο Ράφτη (δίπλα στο σούπερ μάρκετ «Μαρινόπουλος»). Το βιβλίο θα παρουσιάσει η Βαγγελιώ Σεφέρη, μέλος της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΟ Αττικής.
Τη Δευτέρα 11/5
-- Στις 7.30 μ.μ. η ΚΟΒ Κορωπίου διοργανώνει παρουσίαση του βιβλίου «Ποιος βοήθησε τον Χίτλερ;», στη Βιβλιοθήκη του δήμου. Το βιβλίο θα παρουσιάσει ο Μάνος Θερμός, μέλος της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΟ Αττικής.