Πέμπτη 2 Απρίλη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
Τα Μαθητικά Φεστιβάλ απέκτησαν ιστοσελίδα!

Με σύνθημα «ΕΕ vs Νεολαία... Σκέψου έξω από τα όρια του συστήματος», 50 Μαθητικά Φεστιβάλ της ΚΝΕ είναι προγραμματισμένα για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, ενώ 95 συνολικά Μαθητικά Φεστιβάλ θα γίνουν μέσα στο μήνα σε όλη τη χώρα.

Μπροστά σε αυτήν τη διοργάνωση η ΚΝΕ εγκαινίασε μια νέα ιστοσελίδα στο Διαδίκτυο, στη διεύθυνση http://mathitikafestival.kne.gr, όπου μπορεί κανείς να ενημερώνεται για το πού είναι προγραμματισμένα τα Φεστιβάλ, να βρει φωτογραφίες από τα περσινά αντίστοιχα Φεστιβάλ και από την προετοιμασία των φετινών, καθώς και έξυπνα σκίτσα και stikers για το περιεχόμενο των Φεστιβάλ. Επίσης, στην ιστοσελίδα υπάρχει ολόκληρη η έκτακτη έκδοση του «Οδηγητή» που είναι αφιερωμένη στα Μαθητικά Φεστιβάλ.

Θυμίζουμε ότι αυτές τις μέρες Μαθητικά Φεστιβάλ είναι προγραμματισμένα:

Παρασκευή 3/4: Νέα Φιλαδέλφεια, Μαρούσι, Πέραμα, Τούμπα, Εύοσμος, Λαγκαδάς, Κουφαλιά, Γιαννιτσά, Νάουσα, Καστοριά, Καλαμάτα, Σπάρτη, Χαλκίδα.

Παρασκευή - Σάββατο 3 - 4/4: Πάτρα, Πύργος.

Σάββατο 4/4: Πειραιάς, Νίκαια, Ηλιούπολη, Κολωνός, Αμπελόκηποι, Αργυρούπολη, Μεταμόρφωση, Ιλιον, Νέος Κόσμος, Παλλήνη, Γέρακας, Μεγάλο Πεύκο, Πυλαία, Πολύγυρος, Βέροια, Εδεσσα, Λάρισα, Βόλος, Καρδίτσα, Κεφαλονιά, Ζάκυνθος, Αγρίνιο, Κοζάνη, Λιβαδειά, Καβάλα, Ξάνθη, Τρίπολη, Αργος, Ρέθυμνο, Χανιά, Γιάννενα, Αρτα, Λέσβος, Σάμος, Χίος.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ