Παρασκευή 6 Φλεβάρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Τέλος ο Σα Πίντο... κρούση σε Δώνη

AΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τέλος έλαβε χτες το πρωί η συνεργασία του Πορτογάλου τεχνικού Σα Πίντο με τον Ατρόμητο αφού υπέβαλε την παραίτησή του στη διοίκηση της ομάδας, η οποία έγινε αποδεκτή. Οι τελευταίες άσχημες εμφανίσεις της ομάδας του Περιστερίου, που την έριξαν στην 9η θέση της βαθμολογίας απομακρύνοντάς την από την πρώτη πεντάδα και τον στόχο της εξόδου στην Ευρώπη, ήταν η κύρια αιτία του «διαζυγίου», με την ήττα από τον Ολυμπιακό στην εμβόλιμη αγωνιστική της περασμένης Τετάρτης να είναι αυτή που σφράγισε το τέλος της θητείας του Πορτογάλου. Στα σενάρια για τον υποψήφιο αντικαταστάτη του υπάρχει έντονη φημολογία για κρούση προς τον Γιώργο Δώνη, ωστόσο το φλερτ των ανθρώπων της ΕΠΟ με τον Ελληνα τεχνικό για να αναλάβει την Εθνική ανδρών αποτελεί σημαντικό εμπόδιο.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Μπορεί το παιχνίδι του Πανθρακικού με την Καλλονή, που έκλεισε την αυλαία της 22ης αγωνιστικής, να άρχισε με απρόοπτο εξαιτίας της πτώσης στην τάση των προβολέων, ωστόσο η συνέχεια αποζημίωσε τους φιλάθλους με το χορταστικό θέαμα που πρόσφερε παρά τον κακό αγωνιστικό χώρο που θύμιζε βούρκο. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 3-2 κάνοντας σημαντικό βήμα για τον στόχο της παραμονής αφού ανέβηκαν στη 12η θέση έχοντας 24 β. Στη 10η θέση παρέμεινε η Καλλονή με 27 β.

ΟΦΗ: Την ερχόμενη Τρίτη αναμένεται να κριθεί η τύχη του αγώνα μεταξύ ΟΦΗ και Ατρομήτου για την 21η αγωνιστική, που δεν ορίστηκε από τη Super League εξαιτίας οφειλών της κρητικής ομάδας προς πρώην παίκτες. Η ΠΑΕ ΟΦΗ υποστηρίζει το παράτυπο της απόφασης αφού αυτή ενεργοποιήθηκε Τετάρτη βράδυ και ο αγώνας ήταν Κυριακή, άρα δεν εφαρμόστηκε το προειδοποιητικό πενθήμερο που ορίζει ο ΚΑΠ για διευθέτηση του θέματος. Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι της διοργανώτριας θεωρούν ότι η απόφαση στηρίζεται στο νέο μνημόνιο συνεργασίας που υπογράφηκε μεταξύ ΠΑΣΑΠ (Σύνδεσμος παικτών) και των ΠΑΕ το οποίο είναι νεότερο και υπερισχύει του κανονισμού.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ