Κυριακή 4 Γενάρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Εμπρακτες αποδείξεις για την πολιτική ΣΥΡΙΖΑ

«Στην Περιφέρεια Αττικής δείχνουμε εμπράκτως ότι η Αριστερά μπορεί όχι απλώς να διοικήσει αλλά να διοικήσει διαφορετικά, υπέρ όλων εκείνων τους οποίους έχουν σαρώσει οι πολιτικές των κ.κ. Σαμαρά και Βενιζέλου».

Αυτά είπε η Ρένα Δούρου σε συνέντευξή της. Ας δούμε, όμως, τι έγινε αυτούς τους τέσσερις μήνες. Πράγματι, «έμπρακτα» η περιφερειακή αρχή του ΣΥΡΙΖΑ εισηγήθηκε και ψήφισε τον προϋπολογισμό Σγουρού, που περιλαμβάνει κονδύλια για επιχειρηματίες όπως 7 εκατομμύρια ευρώ στην ΠΑΕ ΠΑΟ και 20 εκατομμύρια ευρώ για την ΠΑΕ ΑΕΚ, ενώ για αντιπλημμυρικά έργα προβλέπεται μόνο 1 εκατ. ευρώ. Πολύ «έμπρακτα» πρόβλεψε δύο εκατομμύρια ευρώ για το ΧΥΤΑ Γραμματικού, ενώ προεκλογικά η ίδια η περιφερειάρχης είχε καταγγείλει ως έργο που εξυπηρετεί εργολαβικά συμφέροντα. Επίσης, πολύ «έμπρακτα» μαθητές δεν μπορούν να πάνε στο σχολείο τους, γιατί κυβέρνηση και περιφέρεια δεν έχουν δώσει λύση στο θέμα της μετακίνησης 4 μήνες μετά το άνοιγμα των σχολείων.

Μετά από τόσες «έμπρακτες» αποδείξεις, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως εάν ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση θα τα λύσει όλα. Το λέει άλλωστε και το CNN...


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ