Παρασκευή 9 Μάη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΗΣ 2014
Χρήσιμο εκλογικό υλικό στα site του ΚΚΕ και του «Ριζοσπάστη»

Χρήσιμο εκλογικό υλικό, καθώς και πληροφορίες για την τριπλή εκλογική αναμέτρηση του Μάη μπορούν να βρίσκουν τα μέλη και οι φίλοι του Κόμματος όπως και οι αναγνώστες της εφημερίδας συγκεντρωμένο στην ηλεκτρονική της διεύθυνση, www.rizospastis.gr. Στην ιστοσελίδα του «Ριζοσπάστη», πάνω δεξιά υπάρχει ειδική παραπομπή με τίτλο «Εκλογές Μάης 2014». Κάνοντας κλικ πάνω στο σχετικό εικονίδιο, ο επισκέπτης του site πηγαίνει στην ειδική σελίδα, όπου μεταξύ πολλών άλλων μπορεί να βρει τη Διακήρυξη της ΚΕ του ΚΚΕ για τις ευρωεκλογές, καθώς και όλα τα ονόματα των υποψηφίων ευρωβουλευτών του ΚΚΕ και των υποψηφίων περιφερειαρχών, αντιπεριφερειαρχών και δημάρχων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» σε όλη τη χώρα.

Συγκεντρωμένα, επίσης, βρίσκει ο επισκέπτης και χρήσιμα άρθρα της εφημερίδας μας απ' τις στήλες «Ερώτηση - Απάντηση», «Αποκαλυπτικά», «Εκλογικές σπόντες», καθώς και συνεντεύξεις των υποψηφίων, παρεμβάσεις, ομιλίες τους κ.λπ. που εξοπλίζουν για τη μάχη των εκλογών.

Επίσης, στην ιστοσελίδα του ΚΚΕ, στη διεύθυνση www.kke.gr, κλικάροντας στο εικονίδιο «Ευρωεκλογές, Περιφερειακές, Δημοτικές Εκλογές 2014» ακριβώς στο κέντρο της αρχικής σελίδας, κάθε ενδιαφερόμενος μεταφέρεται σε ειδική ενότητα, στην οποία βρίσκονται συγκεντρωμένα τα έντυπα του ΚΚΕ, οι αφίσες του, καθώς και τα προεκλογικά σποτ του Κόμματος.

Και στις δύο σελίδες υπάρχει σύνδεσμος (link) για την ειδική εφαρμογή του υπουργείου Εσωτερικών «Μάθε πού ψηφίζεις».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ