Σάββατο 26 Απρίλη 2014 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
«Εξω απ' τα μέτρα»

O Βαγγέλης Καζαντζής και η παρέα του (Δημήτρης Μπρέντας, Διονύσης Μακρής, Γιώργος Μαγαλιός) μετά από 40 περίπου live εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα αυτό το χειμώνα και λίγο πριν την πρώτη τους εμφάνιση εκτός των ελληνικών συνόρων, στο Βερολίνο την 1 Ιούνη, επιστρέφουν στην Αθήνα την Τρίτη 29 Απρίλη και σταθμεύουν στο «Σταυρό του Νότου Club» για να μας παρουσιάσουν τη νέα δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Εξω απ' τα μέτρα». Μαζί τους στη σκηνή: Ο Γιάννης Χαρούλης, η Φωτεινή Βελεσιώτου, ο Γρηγόρης Κλιούμης, η Μαρίνα Δακανάλη και ο Κωνσταντής Πιστιόλης.

Ο Βαγγέλης Καζαντζής πριν από 3 χρόνια έκανε αισθητή τη παρουσία του στην ελληνική δισκογραφία με την έκδοση του δίσκου «Της γης το μυστικό» σε στίχους Γιώργου Γκώνια και τις συμμετοχές του Ψαραντώνη, του Απόστολου Ρίζου και της Μαρίνας Δακανάλη. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με διάφορα «παραδοσιακά» και «ανατολίτικα» όργανα, με τα οποία συνθέτει και ενορχηστρώνει τα τραγούδια του, επιδιώκοντας να φωτίσει με σημερινό άκουσμα τις δυνατότητες των μοναδικών παραδοσιακών αυτών οργάνων. Επανέρχεται το 2014 με νέο δίσκο με 14 τραγούδια, που υπογράφει τη μουσική, ερμηνεύει τα οκτώ και ευτυχεί να έχει συνταξιδιώτες στα υπόλοιπα τους Γιάννη Χαρούλη, Φωτεινή Βελεσιώτου, Γρηγόρη Κλιούμη από τα «Υπόγεια Ρεύματα», Κωνσταντή Πιστιόλη και Μαρίνα Δακανάλη, ενώ για τους στίχους των τραγουδιών του συνεργάζεται με τους Γιώργο Γκώνια, Μιχάλη Μπουρμπούλη, Ασκληπιάδα Κυριάκου, Βασίλη Μανέλα. Ο δίσκος κυκλοφορεί σε όλα τα δισκοπωλεία από τη «ΜΙΝΟΣ ΕΜΙ».

Παίζουν: Βαγγέλης Καζαντζής: Φωνή, δωδεκάχορδη κιθάρα, σάζι. Δημήτρης Μπρέντας: Κλαρίνο, γκάιντα, καβάλ. Διονύσης Μακρής: Κοντραμπάσο. Γιώργος Μαγαλιός: Κρουστά.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ