Πέμπτη 24 Απρίλη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΟΥ ΠΑΜΕ
Ανακοίνωση της Γραμματείας Νέων ενόψει των τελικών

Ολοκληρώνεται την Κυριακή το φετινό Εργατικό Τουρνουά του ΠΑΜΕ
Ολοκληρώνεται την Κυριακή το φετινό Εργατικό Τουρνουά του ΠΑΜΕ
Με τη διεξαγωγή των τελικών για τις θέσεις 1-2 και 3-4 στο γήπεδο του Ιλίου ολοκληρώνεται την Κυριακή 27 Απρίλη το φετινό εργατικό τουρνουά ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕ, στο οποίο συμμετείχαν αρχικά 52 ομάδες. Αριθμός που για μια ακόμη χρονιά επιβεβαίωσε με τον καλύτερο τρόπο την απήχηση που έχουν οι αγώνες στους εργαζόμενους, στη νεολαία και τα λαϊκά στρώματα. Η Γραμματεία Νέων του Πανεργατικού Μετώπου με αφορμή τη επικείμενη λήξη της φετινής διοργάνωσης εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται τα εξής:

«Το φετινό πρωτάθλημα λήγει σε μια δύσκολη περίοδο που η εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα δέχονται μεγάλη επίθεση στο εισόδημά τους. Πάνω στα συντρίμμια των εργασιακών δικαιωμάτων θα στηριχθεί η ανάκαμψη των μονοπωλίων. Είναι επιτακτική ανάγκη κάθε εργαζόμενος και άνεργος να μπει στον αγώνα για τις σύγχρονες ανάγκες του, να απαιτήσει άμεσα μέτρα ανακούφισης. Να σπάσει τη μοιρολατρία, μέσα από την ταξική ενότητα, την οργάνωση στα ταξικά συνδικάτα, κόντρα σε εργοδοτικό - κυβερνητικό συνδικαλισμό, μακριά από αυταπάτες.

Μέσα από το Εργατικό Τουρνουά, με τη συμμετοχή 52 ομάδων εργαζομένων, ανέργων, μεταναστών, θεραπευτικών κοινοτήτων και νεολαίας από χώρους μαθητείας και κατάρτισης, προσπαθήσαμε να προβάλουμε το ποδόσφαιρο ως μέσο ψυχαγωγίας και διαπαιδαγώγησης στον ελεύθερο χρόνο. Ολες οι ομάδες που συμμετείχαν έδωσαν "σεμινάρια" αθλητικής συμπεριφοράς, ταξικής αλληλεγγύης. Σε αντίθεση με τον εμπορευματοποιημένο αθλητισμό των επιχειρηματικών ομίλων, που κουβαλάει μαζί του όλη τη σαπίλα του συστήματος, την ντόπα, τον τζόγο, τα στημένα, το Εργατικό Τουρνουά υψώνει μέτωπο στη ναρκωκουλτούρα και το ρατσισμό. Κάθε είδους αθλητική δραστηριότητα πρέπει να είναι δικαίωμα για όλη την εργατική τάξη και τους συμμάχους της.

Καλούμε όλες τις ομάδες και τα σωματεία που συμμετείχαν στο Εργατικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου, καθώς και τους φιλάθλους, να παραβρεθούν στους τελικούς αγώνες που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 27 Απριλίου στο γήπεδο του Ιλίου (λεωφόρος Χασιάς 130).

Το πρόγραμμα:

11.00 ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Αιγάλεω Ηλεκτρολόγοι Αυτοκ. β' έτος - ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ ΕΞΑΝΤΑΣ (θ. κοινότητα)

Μεγάλος τελικός

12.00 Μετανάστες εργαζόμενοι Αφγανιστάν - ΕΠΑΣ Αθηνών».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ