Πέμπτη 18 Μάη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΜΕ
«Οργανώνουμε τον δικό μας αγώνα»

Ανακοίνωση της Γραμματείας Νέων για την ολοκλήρωση των εγγραφών συμμετοχής στη φετινή διοργάνωση

Ανακοίνωση με αφορμή την ολοκλήρωση της διαδικασίας των εγγραφών στο φετινό Εργατικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕ εξέδωσε η Γραμματεία Νέων του Πανεργατικού Μετώπου. Σε αυτήν επισημαίνεται μεταξύ άλλων η μεγάλη απήχηση που είχε στους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα, για μια ακόμη χρονιά, το κάλεσμα για συμμετοχή στο Εργατικό Τουρνουά. Σημειώνεται πως το φετινό είναι αφιερωμένο στην πάλη ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο με σύνθημα «Για ένα κόσμο χωρίς εκμετάλλευση, πολέμους, προσφυγιά!»

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Γραματείας Νέων:

«Οργανώνουμε τον δικό μας αγώνα

Παίζουμε μπάλα στο δικό μας γήπεδο

Ολοκληρώθηκαν οι συμμετοχές ομάδων για το φετινό Εργατικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕ. Το κάλεσμα της Γραμματείας Νέων του ΠΑΜΕ βρήκε μεγάλη ανταπόκριση από συνδικάτα, σωματειακές επιτροπές, σχολές μαθητείας, φοιτητικούς συλλόγους και θεραπευτικές κοινότητες. Η μεγάλη συμμετοχή ομάδων αναδεικνύει την ανάγκη των νέων εργαζομένων και ανέργων για άθληση, για δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου τους μέσα και από άλλες πρωτοβουλίες που πρέπει να αναλάβουν τα σωματεία το επόμενο διάστημα.

Καλούμε όλες τις ομάδες και τους υπεύθυνους των Σωματείων να δώσουν το "παρών" στην κλήρωση που θα γίνει την Κυριακή 21 Μάη, στις 6 μ.μ., στα γραφεία του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου (Αγ. Φιλοθέης 5β, 105 56, πίσω από τη Μητρόπολη Αθηνών).

Η έναρξη του Εργατικού Τουρνουά Ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕ θα γίνει την Κυριακή 28 Μάη με τους πρώτους αγώνες νοκ άουτ.

Μετά τη διαδικασία της κλήρωσης των ομάδων θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση στις ομάδες που συμμετέχουν φέτος για το νέο κανονισμό διεξαγωγής του Τουρνουά, το πρόγραμμα των αγώνων, τις ώρες διεξαγωγής και τα γήπεδα».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ