Παρασκευή 18 Απρίλη 2014 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ενας νεκρός και τρεις τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός της σύγκρουσης τριών οχημάτων στη θέση «Καλάμι» επί της Εθνικής Οδού Χανίων - Ρεθύμνου που σημειώθηκε στις 11 χτες το πρωί. Το τροχαίο συνέβη όταν ο οδηγός ενός αγροτικού οχήματος που κατευθυνόταν προς Χανιά έχασε τον έλεγχο και συγκρούστηκε στο αντίθετο ρεύμα με επιβατικό αυτοκίνητο. Αμέσως μετά, το αγροτικό προσέκρουσε με φορτηγό μεταφοράς προϊόντων που ακολουθούσε το επιβατικό. Από το τροχαίο, έχασε τη ζωή του ο οδηγός του αγροτικού, ενώ τραυματίστηκε σοβαρά η συνεπιβάτης και ελαφρύτερα άλλα δύο άτομα. Η κυκλοφορία στο σημείο διακόπηκε για αρκετή ώρα μέχρι να καθαριστεί το οδόστρωμα και να απομακρυνθούν τα οχήματα.

Ενας 80χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα χτες το πρωί, μετά από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην Εθνική Οδό Αντιρρίου - Ιωαννίνων στο ύψος του Ρίβιου. Οπως έγινε γνωστό, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, δύο οχήματα συγκρούστηκαν μετωπικά με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 80χρονος. Ερευνα για τα ακριβή αίτια διεξάγει η Τροχαία Αγρινίου.

Ενα 14μηνο βρέφος παρασύρθηκε και τραυματίστηκε θανάσιμα από έναν 35χρονο στην περιοχή του Κορδελιού. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 35χρονος παρέσυρε το κοριτσάκι το οποίο δεν πρόσεξε και το σκότωσε ακαριαία. Προανάκριση για το τραγικό περιστατικό διενεργεί το Α' Τμήμα Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Νεκρός απεγκλωβίστηκε από το τρακτέρ του, ένας 60χρονος αγρότης, στην περιοχή Μεγάλη Χώρα Αγρινίου χτες το μεσημέρι. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο ανετράπη και τον καταπλάκωσε. Πυροσβέστες και αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο, τον απεγκλώβισαν αλλά όταν έφτασε στο Νοσοκομείο Αγρινίου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Εμπρηστική επίθεση με στόχο το αυτοκίνητο της συζύγου του β' αντιπροέδρου της Βουλής Γ. Καλατζή, σημειώθηκε χτες τα ξημερώματα στην Καβάλα. Αγνωστοι, έφτασαν στην οδό Χίου και τοποθέτησαν κάτω από το όχημα μηχανισμό που αποτελούνταν από γκαζάκια με αποτέλεσμα να προκληθεί φωτιά και να υποστεί σοβαρές ζημιές.

Χούλιγκανς προσπάθησαν να πυρπολήσουν την καφετέρια του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ Γιώργου Τζαβέλα που βρίσκεται στο Βύρωνα. Οι δράστες έφτασαν έξω από κατάστημα λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα και αφού προσπάθησαν ανεπιτυχώς να σπάσουν τις τζαμαρίες, έβαλαν φωτιά σε καρέκλες και τραπέζια που βρίσκονταν εξωτερικά και εξαφανίστηκαν.

Σε άτομα του κοινού Ποινικού Δικαίου στρέφονται οι έρευνες για την επίθεση με μασούρι δυναμίτη που σημειώθηκε προχτές το βράδυ έξω από το σπίτι του καταδικασμένου για την υπόθεση με τις μίζες στα εξοπλιστικά προγράμματα, Γιάννη Σμπώκου, στην Κηφισιά. Η Αστυνομία προσπαθεί μέσα από τις κάμερες παρακολούθησης καταστημάτων που βρίσκονται στην περιοχή να εντοπίσει τους δράστες. Σημειώνεται πως από την έκρηξη προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές στη μάντρα του σπιτιού.

Νεκρός έπεσε μετά από διαπληκτισμό με έναν 32χρονο, ένας 24χρονος στις φυλακές του Αγ. Στεφάνου της Πάτρας χτες το πρωί. Ο 32χρονος πλησίασε τον 24χρονο στον κοινόχρηστο χώρο της φυλακής και με αυτοσχέδιο μαχαίρι τραυμάτισε θανάσιμα το θύμα καθώς - σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες - είχαν προσωπικές διαφορές. Σημειώνεται πως ο δράστης εκτίει ποινή για υπόθεση ναρκωτικών, ενώ ο νεκρός είχε φυλακιστεί για υπόθεση ληστείας. Για το τραγικό περιστατικό, ο γενικός γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής του υπουργείου Δικαιοσύνης, διέταξε πειθαρχική προκαταρκτική εξέταση. Παράλληλα, διενεργείται προανάκριση από τις αστυνομικές Αρχές.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Νέο τροχαίο δυστύχημα δουλεμπορικού στην Εγνατία Οδό(2022-06-07 00:00:00.0)
Τροχαία με τέσσερις νεκρούς(2019-07-08 00:00:00.0)
ΑΤΙΤΛΟ(2016-06-03 00:00:00.0)
ΑΤΙΤΛΟ(2014-07-12 00:00:00.0)
Τέσσερις νεκροί σε τροχαία δυστυχήματα(2009-08-11 00:00:00.0)
Συνεχίζεται η ταλαιπωρία(2002-05-10 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ