Πέμπτη 27 Μάρτη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΠΑΙΔΕΙΑ
Εκδηλώσεις της ΚΝΕ

Σήμερα, Πέμπτη

  • Οι ΟΒ της ΚΝΕ στα Τμήματα Φιλολογίας και ΦΠΨ της Φιλοσοφικής Αθήνας διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα: «Οι αντιλαϊκές κατευθύνσεις της ΕΕ στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Η πρόταση του ΚΚΕ», στις 3 μ.μ., στο αμφιθέατρο 430. Ομιλητής: Κυριάκος Ιωαννίδης, μέλος του Τμήματος Παιδείας και Ερευνας της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Οι ΟΒ της ΚΝΕ στα Τμήματα Δημόσιας Διοίκησης και Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα: «Οι αναδιαρθρώσεις στο Δημόσιο Τομέα. Η πρόταση του ΚΚΕ», στη 1 μ.μ. Ομιλήτρια: Τασία Τσατσούλη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Οι ΟΒ της ΚΝΕ στα Τμήματα Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών Συστημάτων, Αυτοματισμών και Ηλεκτρονικών της ΣΤΕΦ Πειραιά διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα: «Τεχνολογία στην υπηρεσία της κερδοφορίας ή των σύγχρονων λαϊκών αναγκών; Το παράδειγμα του διαδικτύου», στις 11.30 π.μ., στο κτίριο Ζ (αίθουσα ΖΒ002). Ομιλητής: Σταύρος Ξενικουδάκης, μέλος της Συντακτικής Επιτροπής του «Ριζοσπάστη».
  • Οι ΟΒ της ΚΝΕ στα Τμήματα του Πολιτικού, της Κοινωνιολογίας, της Ψυχολογίας και του Ιστορικού - Αρχαιολογικού Ρεθύμνου της ΚΝΕ διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα: «ΕΕ, φίλος ή εχθρός των λαών; Το παράδειγμα της Ουκρανίας», στις 2.30 μ.μ., στην αίθουσα Ι. Καμπίτση του Πανεπιστημίου. Ομιλητής: Γιώργος Μαργαρίτης, καθηγητής Σύγχρονης Ιστορίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Αύριο, Παρασκευή

Οι Οργανώσεις της ΚΝΕ στο ΤΕΙ Πειραιά διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα «Η κρίση στον κλάδο των κατασκευών. Η προοπτική των αποφοίτων. Οι θέσεις του ΚΚΕ», στη 1 μ.μ. Ομιλητής: Γρηγόρης Λιονής, μέλος του Τμήματος Οικονομίας της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ