Πέμπτη 20 Φλεβάρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
Σφραγίστηκε η τετράδα Κυπέλλου στο βόλεϊ

Σφραγίστηκε χτες η τετράδα του φετινού φάιναλ φορ του Κυπέλλου που θα διεξαχθεί στην Καλαμάτα (15-16 Μάρτη) όπου το «παρών» θα δώσουν η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ και η Κηφισιά που προκρίθηκαν μετά τη διεξαγωγή των προημιτελικών.

Στην Αλεξανδρούπολη η ΑΕΚ φαίνεται να έχει βρει για τα καλά φέτος το... κουμπί του Εθνικού που τον νίκησε για τρίτη φορά σε ένα μήνα με 3-1 και άφησε τους πρωτοπόρους του πρωταθλήματος εκτός τετράδας στο θεσμό πιστοποιώντας παράλληλα την αγωνιστική τους κάμψη το τελευταίο διάστημα.

Στα ημιτελικά θα βρεθεί και η Κηφισιά, που μετά την εντυπωσιακή πορεία στο πρωτάθλημα (έπιασε τον Εθνικό στο ρετιρέ) κάτι ανάλογο κάνει και στο Κύπελλο σταματώντας χτες το νικηφόρο σερί του Παναθηναϊκού (5 στα 5), τον οποίο νίκησε με 3-0 στην έδρα της. Χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες πήραν την πρόκριση Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ επικρατώντας εκτός έδρας της Νίκης Αιγινίου και του Παμβοχαϊκού με 3-0 αντίστοιχα.

ΜΠΑΣΚΕΤ: Χωρίς νίκη έκλεισε η παρουσία του Πανιωνίου στον όμιλο της φάσης των 32 του Εurocup αφού στο φινάλε των υποχρεώσεών του ηττήθηκε και από την Μπιλμπάο στο Ελληνικό με 88-84 για την 6η αγωνιστική. Την πρόκριση στους 16 από τον όμιλο της ελληνικής ομάδας πήραν οι Νινζί και Ερυθρός Αστέρας.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες ο Δούκας επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, επικρατώντας με 23-13 του ΓΑΣ Κιλκίς για τη 14η αγωνιστική της Α1 ανδρών και έκανε μια θετική πρόβα ενόψει της αναμέτρησης με τη Ζαπορόζιε στον επαναληπτικό της φάσης των 16 του Challenge Cup.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ