Κυριακή 9 Φλεβάρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
Σκάκι
Νέα και Εκδηλώσεις

* ΣΤΟ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β' Εθνικής Κατηγορίας αγωνίζονται σήμερα το πρωί οι ομάδες της Αττικής: Ανω Λιόσια - Παράδεισος Αμαρουσίου, Χαλάνδρι - Νέα Σμύρνη, ΣΟ Περιστερίου - ΑΟ Πεύκης, ΣΑΣ Κορωπίου - ΣΕ Ηρακλείου και ΣΟ Ηλιούπολης - ΑΟ***89 (5ος γύρος ώρα 10.30 με έδρα την πρώτη αναφερόμενη ομάδα).

* ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ πρωί (10.30 στην έδρα της υπογραμμισμένης ομάδας) διεξάγεται ο 5ος γύρος του προκριματικού ομίλου Α' Εθνικής στο Ομαδικό Πρωτάθλημα Αττικής: ΑΟ «Ζήνων» Γλυφάδας - ΣΜΣ Ελευσίνας, ΣΟ Καλλιθέας - ΕΕΣ Κορυδαλλού, Πειραϊκός ΟΣ - ΣΟ Παγκρατίου, ΣΟ Κορυδαλλού - Πανελλήνιος ΓΣ. Ελεύθερη από αγώνα είναι η ομάδα της Φιλαδέλφειας.

Μετά τον 3ο γύρο η βαθμολογία στον ΠΟ ήταν: 1. ΣΟ Κορυδαλλού 6 β., 2. ΣΟ Νέας Φιλαδέλφειας, 3.-4. Γλυφάδα, Ελευσίνα από 4 β., 5.-6. Πανελλήνιος, Πειραϊκός από 2 β. κ.ά.

* ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τους φίλους σκακιστές και σκακιστικούς παράγοντες που μας ενημερώνουν συχνά με αποτελέσματα και διοργανώσεις. Στο πρόσφατο ισχυρό Ράπιντ του Πανελληνίου ΓΣ ένα γύρο πριν το τέλος ισοβαθμούσαν οι: 1.-3. Κεσόγλου, Χαλιαμάνης, Χαρλαμπίδι με 4β. Στον τελευταίο γύρο αγωνίστηκαν: Κεσόγλου - Μαναγκάτζε 1/2, Χαλιαμάνης - Χαρλαμπίδι 1-0. Ετσι, η τελική κατάταξη διαμορφώθηκε: 1. Χαλιαμάνης 5 β. (χρυσό μετάλλιο) και ο Κεσόγλου να προηγείται έχοντας πίσω του καυτή την ανάσα του ισχυρού Κωστούρου μετά από τον συντελεστή ισοβαθμίας (από 4,5 β. και ασημένιο με χάλκινο μετάλλιο αντίστοιχα). Φίλε της στήλης και του «Ρ», Κώστα Κεσόγλου, ευχαριστώ για την παρτίδα και τα προβλήματα του Σαμ Λόιντ (θα δημοσιευθούν αργότερα), για την παρτίδα σου, βλέπε στην ειδική στήλη. Σε ευχαριστώ επίσης για τα καλά λόγια για το δικό μας «Ριζοσπάστη», όπως τον αποκαλείς, και για την επέτειο των 30 χρόνων της σκακιστικής στήλης. Στο τέλος του Μάη 2014 θα δημοσιεύσω την επιστολή σου ολόκληρη.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org