Παρασκευή 1 Νοέμβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Με θέμα: «Η πολιτική πρόταση του ΚΚΕ για τη διέξοδο από την κρίση, για τη λαϊκή πάλη ενάντια στη φασιστική Χρυσή Αυγή» διοργανώνονται συγκεντρώσεις αλλά και περιοδείες από ΚΟ του ΚΚΕ. Τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθούν μεταξύ άλλων οι παρακάτω:

  • Σήμερα Παρασκευή, στις 7 μ.μ., στο Νέο Ηράκλειο, στον πολυχώρο «Ηλέκτρα Αποστόλου», με ομιλήτρια τη Μαρία Θεοφίλη, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Αττικής.
  • Αύριο Σάββατο, στις 6.30 μ.μ., στο Νέο Κόσμο, πολυχώρος Καλουτά (πλ. Α. Σώστη) με ομιλητή το Νίκο Σοφιανό, μέλος του ΠΓ της ΚΕ.
  • Την Κυριακή 3/11, στις 11 π.μ. στο Κέντρο Νεότητας Χαλανδρίου (Δαναΐδων και Αντιγόνης). Θα μιλήσει ο Γιάννης Τασιούλας, μέλος της ΚΕ.
Αλλες εκδηλώσεις

-- Σήμερα Παρασκευή, εκδήλωση πραγματοποιούν οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στο Πανεπιστήμιο Πειραιά με θέμα: «Διδάγματα από τους αγώνες του λαού μας ενάντια στη φασιστική - ναζιστική Κατοχή», στις 12 το μεσημέρι, στο «Πορτοκαλί» αμφιθέατρο, με ομιλητή τον Κυριάκο Ιωαννίδη, μέλος του Τμήματος Παιδείας και Ερευνας της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Η ΤΕ Νοτιοδυτικών Συνοικιών της ΚΟ Αττικής διοργανώνει συναυλία αφιέρωμα στον Γρ. Μπιθικώτση με το συγκρότημα «Ρωμιοσύνη», σήμερα Παρασκευή, στις 8.30 μ.μ., στο κλειστό γυμναστήριο Αιγάλεω (είσοδος με πρόσκληση).

-- Αύριο Σάββατο η ΚΟ Λιβαδειάς του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση, στις 7 μ.μ., στο Συνεδριακό Κέντρο για τις πολιτικές εξελίξεις. Θα ακολουθήσει γλέντι στον ίδιο χώρο.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ