Τετάρτη 16 Οχτώβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Κάλεσμα για έκτακτη οικονομική ενίσχυση του ΠΑΜΕ

Την οικονομική στήριξη των εργαζομένων ζητά το ΠΑΜΕ, ενόψει της απεργίας στις 6 Νοέμβρη. Στο κάλεσμα που απευθύνει σε Συνδικάτα, Ομοσπονδίες και Εργατικά Κέντρα αναφέρει: «Στις 6 Νοέμβρη η εργατική τάξη ετοιμάζεται να δώσει μαχητική, μαζική, αποφασιστική απάντηση με πανελλαδική πανεργατική απεργία. Μια απεργία που πρέπει να την πάρουν πάνω τους τα συνδικάτα, οι εργαζόμενοι για να δημιουργηθούν προϋποθέσεις για την επιτυχία της.

Για την επιτυχία της απεργίας σημαντικός παράγοντας είναι η φωνή του ταξικού κινήματος, τα αιτήματα των κλάδων να φτάσουν παντού, και στο πιο μικρό χώρο δουλειάς. Χρειάζονται εκατοντάδες προπαγανδιστικά υλικά (ανακοινώσεις, αφίσες, πανό κ.λπ.) που θα συμβάλλουν στη διαφώτιση της εργατικής τάξης, που θα τονώσουν το ηθικό της και θα δημιουργούν προϋποθέσεις αγωνιστικής ανάτασης, για να σπάνε η μοιρολατρία και ο φόβος.

Για να γίνουν όλα αυτά θα χρειαστεί οικονομική στήριξη. Το ΠΑΜΕ καλεί τα Συνδικάτα, τις Ομοσπονδίες, τα Εργατικά Κέντρα να συμβάλουν καθοριστικά στην οικονομική ενίσχυση του ΠΑΜΕ τώρα, για να μπορέσει να φέρει σε πέρας τις κινητοποιήσεις που διοργανώνει. Το ΠΑΜΕ δεν έχει άλλους πόρους οικονομικής στήριξης παρά μόνο τα συνδικάτα, την εργατική τάξη».


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org