Σάββατο 21 Απρίλη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Θάνατος οικοδόμου

Στο βωμό της εργοδοτικής ασυδοσίας θυσιάστηκε ένας ακόμα εργάτης, στη Λάρισα. Πρόκειται για τον 43χρονο Κούπε Γιούλι, αλβανικής καταγωγής, ο οποίος χτες το πρωί, την ώρα που εργαζόταν για την κατεδάφιση πολυώροφης οικοδομής στη Νέα Πολιτεία Λάρισας, έπεσε από ύψος 6 μέτρων, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Τις εγκληματικές ευθύνες που φέρει η εργοδοσία και γι' αυτό το εργατικό ατύχημα, καταγγέλλει με ανακοίνωσή του το Συνδικάτο Οικοδόμων Λάρισας.

  • Σοβαρά τραυματίστηκε χτες το πρωί ο ναύτης Δημοσθένης Λαμπρόπουλος, 29 χρόνων, δουλεύοντας στο πλοίο «ΚΡΗΤΗ Ι» Ν. Χανίων 24, το οποίο βρισκόταν πρυμνοδετημένο στην επισκευαστική βάση Περάματος για επισκευές. Ο ναυτικός ενώ εκτελούσε εργασίες αποσκωρίασης έπεσε στη θάλασσα, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, από ύψος 15 μέτρων περίπου ανέφερε ανακοίνωση του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας. Με ασθενοφόρο του ΟΛΠ μεταφέρθηκε στο «Θριάσιο» Νοσοκομείο Ελευσίνας όπου και παραμένει για νοσηλεία. Προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος διενεργεί το Ζ' Λιμενικό Τμήμα Περάματος.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ