Πέμπτη 23 Μάη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΝΩΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΤΩΝ ΚΑΙ ΒΟΗΘΩΝ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ
Απεργία αύριο για τη Σύμβαση

Σε 24ωρη απεργία την Παρασκευή 24 Μάη για την υπογραφή Συλλογική Σύμβασης Εργασίας και απεργιακή συγκέντρωση στις 10 το πρωί έξω από τα γραφεία του Συνδέσμου Εργοδοτών στη Θεσσαλονίκη, καλεί τα μέλη της η Ενωση Ηλεκτροτεχνιτών και Βοηθών Ανελκυστήρων Βόρειας Ελλάδας. Επίσης, καλεί τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν μαζικά και στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ για την υπεράσπιση των Συμβάσεων, σήμερα Πέμπτη στις 7 μ.μ., στο Αγαλμα Βενιζέλου.

Με ανακοίνωσή της, ξεκαθαρίζει ότι οι εργαζόμενοι στα τεχνικά γραφεία ανελκυστήρων δεν είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν την καπιταλιστική κρίση και τα δεινά που συνεπάγεται. «Δε δεχόμαστε καμία μείωση στους μισθούς μας, γιατί πλέον η διαβίωσή μας έχει γίνει ένας αβάσταχτος Γολγοθάς. Θα υψώσουμε τοίχο αντίστασης στις αντιλαϊκές, αντεργατικές πολιτικές που εφαρμόζονται, αλλά και σε όσους εργοδότες την υπερασπίζονται και θα την εφαρμόσουν με μειώσεις μισθών.

Θα μας βρουν όλους τους ηλεκτροτεχνίτες αντιμέτωπους έξω από τους χώρους εργασίας, στις επιθεωρήσεις, στις περιφέρειες. Δε θα αφήσουμε να περάσει στην πράξη μια τέτοια εξέλιξη που θα μας σπρώξει στη φτώχεια και στην ανέχεια», σημειώνει.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ