Παρασκευή 22 Φλεβάρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκδηλώσεις για την ΕΠΟΝ

Η Πανελλήνια Ενωση Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας (ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ) και η Πανελλήνια Ενωση Αγωνιστών και Φίλων της ΕΠΟΝ (ΠΕΑΦΕ) διοργανώνουν, το Σάββατο 23 Φλεβάρη, επέτειο των 70 χρόνων της ΕΠΟΝ, εκδήλωση τιμής και κατάθεση στεφάνων, στο Μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη στο Σύνταγμα. Η εκδήλωση θα γίνει στις 10.30 το πρωί. Καλούνται όλα τα Παραρτήματα της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ Αθήνας να πάρουν μέρος με τα λάβαρά τους.

  • Το ΔΣ της Πανελλήνιας Ενωσης Αγωνιστών και Φίλων της ΕΠΟΝ (ΠΕΑΦΕ), με το πάντα επίκαιρο σύνθημα της ΕΠΟΝ: «Πολεμάμε και τραγουδάμε», διοργανώνει, το Σάββατο 23 Φλεβάρη 2013 και ώρα 5 μμ, στο ξενοδοχείο «ΤΙΤΑΝΙΑ» (Πανεπιστημίου 52), την καθιερωμένη εκδήλωση τιμής για την ίδρυση της ΕΠΟΝ με θέμα «ΕΠΟΝ και Πολιτισμός» και πλούσιο πρόγραμμα με αφιέρωμα στο Μάνο Χατζιδάκη και τραγούδι από το Γ. Σαρρή και τη χορωδία της ΠΕΑΦΕ, απαγγελίες ποιημάτων και τραγούδια αντιστασιακά και άλλα. Χαιρετισμός από ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ και ΚΝΕ.
  • Η Περιφερειακή Επιτροπή Κεντρικής Μακεδονίας της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ καλεί τους Αντιστασιακούς και τους απογόνους και φίλους στη χρονιάτικη συνεστίασή της, που πραγματοποιείται την Κυριακή 24 Φλεβάρη 2013, ώρα 1 μ.μ., στην ισόγεια αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης (Λεωφόρος Β. Γεωργίου Α΄, αρ. 1 - 3ης Σεπτεμβρίου). Αφιερώνεται στα 70 χρόνια της ΕΠΟΝ. Προσκλήσεις διατίθενται από το Παράρτημα Κέντρου Θεσσαλονίκης (Βενιζέλου 50, 6ος όροφος, γρ. 601) τηλ. 2310.225.250 (Από 10 πμ έως 1 μμ).

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ