Τρίτη 19 Φλεβάρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ
Καταγγέλλει αυθαίρετη μετακίνηση συνδικαλίστριας

Την αυθαίρετη και χωρίς να εξυπηρετείται καμία απολύτως υπηρεσιακή ανάγκη, μετακίνηση της Μαρίας Τραπελά γραμματέα του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου και γραμματέα του Συνδικάτου ΟΤΑ Αττικής ενταγμένο στη δύναμη του ΠΑΜΕ, ανακοίνωσε η δημοτική αρχή του Περάματος (ΝΔ).

Οπως καταγγέλλει, σε ανακοίνωσή του, ο Σύλλογος Εργαζομένων, σε συνάντηση που έγινε την περασμένη βδομάδα με τη διοίκηση του Συλλόγου, ο δήμαρχος Π. Ζουμπούλης ομολόγησε ότι οι συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, «ενοχλούν» γιατί πρωτοστατούν και οργανώνουν την πάλη των εργαζομένων και «δημιουργούν προβλήματα» στη λειτουργία του Δήμου. «Μας καταλόγισε - σημειώνεται στην ανακοίνωση - τις κινητοποιήσεις για τα δεδουλευμένα μας, την υπεράσπιση των συναδέλφων συμβασιούχων (18μηνα, ΜΚΟ), την καταγγελία στο Κέντρο Πρόληψης Εργατικού Κινδύνου και την Επιθεώρηση Εργασίας για το θάνατο εργαζόμενου πίσω από απορριμματοφόρο». Πρόκειται για τον εργαζόμενο που πέθανε τον Δεκέμβρη λίγες ώρες μετά την πρόσληψή του. Είχε αναγκαστεί από τη δημοτική αρχή να δουλέψει νύχτα ως πλήρωμα απορριμματοφόρου χωρίς αυτό να προβλέπεται από τη σύμβασή του, χωρίς τις αναγκαίες ιατρικές εξετάσεις και γιατρό Εργασίας.

«Γελιέται - συνεχίζεται στην ανακοίνωση - η Δημοτική Αρχή που προσπαθεί να δείξει πόσο πιστός υπάλληλος της κυβέρνησης είναι, αν νομίζει ότι έτσι θα τρομάξει τους συνδικαλιστές του ταξικού κινήματος, κάθε συνάδελφο που παλεύει για να μην εξαθλιωθεί αυτός και η οικογένειά του».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ