Πέμπτη 7 Φλεβάρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Χαμογέλασαν και οι δυο

Χαμόγελα και για τις δυο ελληνικές ομάδες, Βουλιαγμένη και Ολυμπιακό, που συμμετέχουν στο Τσάμπιονς Λιγκ των ανδρών επιφύλαξε η 9η αγωνιστική της φάσης των ομίλων.

Στην πρώτη θέση του Α' ομίλου παρέμεινε ο ΝΟ Βουλιαγμένης που επικράτησε εύκολα με 14-4 της γερμανικής ομάδας Ανόβερο. Στην αναμέτρηση, που διεξήχθη στο κλειστό κολυμβητήριο της Ν. Σμύρνης, οι παίκτες του Τεό Λοράντου δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα και αφού επέβαλαν από νωρίς το ρυθμό τους κατέκτησαν την όγδοη νίκη τους σε εννιά αγώνες και εξακολουθούν να οδηγούν την κούρσα του Α' ομίλου με 24 βαθμούς. Ετσι τα πάντα για την πρωτιά θα κριθούν στον τελευταίο αγώνα των «μπέμπηδων» στη Ρωσία με αντίπαλο την Σπαρτάκ Βόλγογκραντ την τελευταία αγωνιστική, με την ελληνική ομάδα να έχει το αβαντάζ της νίκης της στην Αθήνα με 5 γκολ διαφορά, ενώ βολεύεται και με ισοπαλία μετά την ήττα της ρωσικής ομάδας χτες από την ουγγρική Εγκερ με 8-6.

Στον Πειραιά, τη νίκη που του εξασφαλίζει και μαθηματικά πλέον την τρίτη θέση της βαθμολογίας του ομίλου και σφραγίζει την πρόκριση στον επόμενο γύρο (δεν μπορεί να αλλάξει κάτι την τελευταία αγωνιστική) πήρε ο Ολυμπιακός που επικράτησε της Μονπελιέ με 18-6. Ετσι στην επόμενη φάση της διοργάνωσης οι «ερυθρόλευκοι» θα τεθούν αντιμέτωποι με μια ομάδα από αυτές που τερμάτισαν στη δεύτερη θέση των ομίλων της Α' φάσης. Οσον αφορά στο ματς, μόνο στο πρώτο οκτάλεπτο μπόρεσαν οι Γάλλοι να κοντράρουν τους γηπεδούχους οι οποίοι στη συνέχεια ανέβασαν ρυθμό, ενώ με το επιμέρους 5-0 της τρίτης περιόδου (13-5) οι «κόκκινοι» επί της ουσίας σφράγισαν το παιχνίδι. Επόμενος αντίπαλος του Ολυμπιακού η Κροϊσλίνγκεν στις 27 Φλεβάρη σε έναν αγώνα - τυπική διαδικασία.

  • Σε χτεσινό αγώνα για τον όμιλό της στη διοργάνωση World League η Εθνική γυναικών γνώρισε την εντός έδρας ήττα απο την Ισπανία με 12-7. Οι Ελληνίδες παίκτριες αντιμετώπισαν πρόβλημα στην περιφερειακή άμυνα αλλά και στο να εκμεταλλευτούν το πλεονέκτημα του παίκτη παραπάνω (4/9).

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ