Παρασκευή 25 Γενάρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΥΠΟΘΕΣΗ ΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ
Συνελήφθη 28χρονος για τη δολοφονία

Συνελήφθη προχτές το βράδυ στη Νίκαια ένας 28χρονος που αναζητούνταν από την Αστυνομία καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Εφετείου Αθηνών, συνολικής ποινής κάθειρξης 12 ετών για συνέργεια στη δολοφονία του Μ. Φιλόπουλου. Το έγκλημα είχε γίνει μετά από «ραντεβού θανάτου» χούλιγκανς του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στις 29 Μάρτη του 2007 στην Παιανία. Πρωτόδικα είχαν καταδικαστεί τρεις, ένας με ισόβια και δύο με δεκαετή φυλάκιση οι οποίοι είχαν αφεθεί ελεύθεροι με αναστολή.

Ομως, όταν εκδικάστηκε η έφεση, είχαν οδηγηθεί στη φυλακή οι πρώτοι τρεις κατηγορούμενοι και είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης του 28χρονου που δεν είχε παραβρεθεί στη δίκη. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως δύο από τους δικαστές είχαν την άποψη ότι έπρεπε να καταδικαστεί για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως και όχι για συνέργεια στο φόνο.

Οπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, ο 28χρονος ταξιτζής εντοπίστηκε στη Νίκαια (όπου και διέμενε). Οταν τους αντιλήφθηκε, προσπάθησε να διαφύγει και όταν ακινητοποιήθηκε, αντιστάθηκε και προσπάθησε να χτυπήσει τους αστυνομικούς. Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε πλαστό δίπλωμα οδήγησης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ