Παρασκευή 25 Γενάρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUEPER LEAGUE
Βαρύ κλίμα και εξελίξεις σε ΠΑΟ

Μπορεί η συζήτηση για τις σχέσεις των παικτών με τη διοίκηση της ΠΑΕ να πήρε αναβολή κατόπιν συμφωνίας των πρώτων με το γενικό αρχηγό Βασίλη Κωνσταντίνου, ωστόσο αυτό δεν αλλάζει το βαρύ κλίμα που υπάρχει στον Παναθηναϊκό μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τον Πλατανιά. Ηδη το τελευταίο 24ωρο πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν και τον Ισπανό Φάμπρι να απομακρύνεται απ' τον πάγκο της ομάδας και τους «πράσινους» να είναι σε αναζήτηση τέταρτου προπονητή για τη φετινή σεζόν. Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι την έξοδο δε θα δει μόνο ο προπονητής αλλά και κάποιοι παίκτες στους οποίους οι διοικούντες χρεώνουν αδιαφορία. Κρίσιμη μέρα για αυτά τα ζητήματα ίσως είναι η σημερινή.

    Χρήμα εξ Ιταλίας περιμένει η ΑΕΚ αφού σύμφωνα με την ιταλική αθλητική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport» αλλά και τη δημόσια τοποθέτηση του προέδρου της Παλέρμο Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι, επήλθε συμφωνία ανάμεσα στην Κιέβο και στην Παλέρμο για τη μεταπήδηση του Στέφανο Σορεντίνο. Ετσι η Ενωση που διατηρεί ποσοστό από τη μεταπώληση του παίκτη βάσει της αρχικής συμφωνίας που είχε κάνει θα καρπωθεί το 20%.
  • Την ημέρα που σημείωσε τη σπουδαία επιτυχία αποκλείοντας τον Παναθηναϊκό από τη συνέχεια του Κυπέλλου, ο Πλατανιάς ανακοίνωσε την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών. Πρόκειται για τους Φαμπιάν Στόλερ) και Κριστιάν Κάστελς Ορτέγκα. Οι άνθρωποι του συλλόγου άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο και για άλλη μια μεταγραφή μέχρι το τέλος της βδομάδας.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ