Σάββατο 29 Δεκέμβρη 2012 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ
Εξαλλος ο Μπαρτζώκας

Η ήττα απο την Κάχα (82-74) στην πρώτη αγωνιστική του ΤΟΠ-16 και παράλληλα η κακή εμφάνιση του Ολυμπιακού ιδιαίτερα στο Β' μέρος (13 λάθη) έκαναν έξαλλο τον τεχνικό της ομάδας Γιώργο Μπαρτζώκα. Η ομάδα δε βρήκε τις λύσεις απέναντι στο γρήγορο ρυθμό των Βάσκων, φαινόταν ...βούτυρο στο ψωμί του Λάσμε (25π) που έκανε ό,τι ήθελε και δεν έδειξε χαρακτήρα όταν το απαιτούσαν οι περιστάσεις. Και όλα αυτά ενώ ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε προειδοποιήσει τους παίκτες του ότι θα αντιμετωπίσουν άλλη Κάχα απ' αυτή στον Α` γύρο καθώς ήταν εμφανής η αλλαγή στον τρόπο παιχνιδιού μετά την αποχώρηση του Ιβάνοβιτς και την έλευση του Τάμπακ στον πάγκο της.

Για τον προπονητή των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης το ταξίδι στην Ισπανία συνοδεύτηκε από τη χειρότερη εμφάνιση των «ερυθρολεύκων» για φέτος. «Υστερήσαμε σε πολλά σημεία του παιχνιδιού και ειδικά στην άμυνα... Τώρα να μάθουμε από τα λάθη μας, να κοιτάξουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά αρχής γενομένης απ' αυτό με τη Μπεσίκτας» δήλωσε ο Ελληνας προπονητής.

  • Αλλα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής ήταν: Αλμπα Βερολίνου-Ρεάλ Μαδρίτης 63-77, Μπεσίκτας-Κίμκι 75-80, Μάλαγα-Μπάμεργκ 85-82, Σιένα-Μακάμπι 74-69.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ