Πέμπτη 20 Δεκέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΔΡΑΣΗ ΛΑΪΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ
Εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο για παιδιά

Πολύμορφες εκδηλώσεις, με ελεύθερη είσοδο, για τις λαϊκές οικογένειες και τα παιδιά τους, διοργανώνουν οι Λαϊκές Επιτροπές και οι Επιτροπές Ανέργων που έχουν συσταθεί απ' άκρη σε άκρη σε ολόκληρη τη χώρα.

Σήμερα Πέμπτη, στις 6.30 το απόγευμα, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο (Κιλκίς 1), η Λαϊκή Επιτροπή Νέας Ιωνίας διοργανώνει νέα εκδήλωση για τα παιδιά των ανέργων και λαϊκών οικογενειών. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τη θεατρική παράσταση «Χριστουγεννιάτικη Ιστορία» του Κ. Ντίκενς, την οποία θα πλαισιώσουν μαθητές της ΣΤ' τάξης του Δημοτικού Σχολείου. Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί με Χριστουγεννιάτικη Γιορτή.

Αύριο Παρασκευή στις 6 μ.μ., στο Στέκι της Επιτροπής (Αρτέμιδος) εκδήλωση διοργανώνει και η Λαϊκή Επιτροπή Γαλατσίου. Την ίδια μέρα, στις 6.30 μ.μ., η Λαϊκή Επιτροπή Λαυρεωτικής, στο Παλαιό Μηχανουργείο, θα παρουσιάσει τη θεατρική παράσταση με ηθοποιούς και κούκλες η «Ασπρη κότα».

Η Λαϊκή Επιτροπή Αγώνα Περιστερίου διοργανώνει το Σάββατο 22 Δεκέμβρη, στις 6 μ.μ. στο ΚΥΒΕ εκδήλωση για τα παιδιά των ανέργων, στα πλαίσια της ταξικής αλληλεγγύης.

Την Κυριακή 23/12, στις 11 το πρωί, η Λαϊκή Επιτροπή Αγ. Αναργύρων - Καματερού και η θεατρική σκηνή «ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ» παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση για παιδιά «Οι άπαιχτοι». Η εκδήλωση θα γίνει στις εργατικές πολυκατοικίες Καματερού.

Την ίδια μέρα και ώρα, η Λαϊκή Επιτροπή Μενιδίου διοργανώνει γιορτή για τα παιδιά στο παράρτημα του Συνδικάτου Οικοδόμων στο Μενίδι (Δεκελείας 42).


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ