Τρίτη 11 Δεκέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΠΙΘΕΣΗ δέχθηκαν αστυνομικοί της ομάδας «ΔΙΑΣ» από αγνώστους χτες το μεσημέρι έξω από την ΑΣΟΕΕ. Οπως έγινε γνωστό, οι άγνωστοι μόλις αντιλήφθηκαν τους αστυνομικούς, τους επιτέθηκαν με ξύλα και πέτρες, χωρίς όμως να τραυματιστεί κανείς. Από την πλευρά τους, οι μοτοσυκλετιστές της ΕΛΑΣ απάντησαν με χρήση βομβίδων κρότου λάμψης.

ΞΕΚΙΝΗΣΕ χτες στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, η δίκη 15 ατόμων που φέρονται ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης. Κατηγορίες ότι σκότωσαν τους δύο αστυνομικούς (23 και 22 χρονών) της ομάδας ΔΙΑΣ, Γ. Σκυλογιάννη και Γ. Ευαγγελινέλη τον Μάρτη του 2011 στου Ρέντη, αντιμετωπίζουν τέσσερις, ο ένας δεν έχει συλληφθεί. Οι αστυνομικοί μαζί με δύο ακόμη, εκτελούσαν περιπολία και δέχτηκαν πυρά μετά από καταδίωξη ύποπτου οχήματος. Ανάμεσα στους κατηγορούμενους είναι και ο 20χρονος που απαλλάχτηκε για την ληστεία που είχε γίνει πριν δεχτούν τα πυρά οι δύο αστυνομικοί, με απόφαση δικαστηρίου. Σύμφωνα με εισαγγελικές έρευνες για τις συνθήκες αποφυλάκισης, διαπιστώθηκε ότι κανένας δεν ευθύνεται εκτός δυο σωφρονιστικών υπαλλήλων στους οποίους αποδόθηκε αμέλεια.

ΕΝΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ πρατηρίου τσιγάρων τραυματίστηκε χτες το μεσημέρι από αγνώστους έξω από υποκατάστημα τράπεζας στην οδό Μιχαλακοπούλου. Οπως έγινε γνωστό, δύο άνδρες πλησίασαν τον άνδρα που κρατούσε ένα χαρτοφύλακα και προσπαθώντας να τον αρπάξουν, τον πυροβόλησαν στο πόδι και τον τραυμάτισαν ελαφρά. Αμέσως μετά, πήραν την τσάντα που περιείχε άγνωστο χρηματικό ποσό και εξαφανίστηκαν. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ