Τρίτη 4 Δεκέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΡΑΣΗ ΛΑΪΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ
Εκδήλωση για την ψυχαγωγία των παιδιών

Στιγμιότυπο από τη διάρκεια των εκδηλώσεων
Στιγμιότυπο από τη διάρκεια των εκδηλώσεων
Μεγάλη ανταπόκριση είχε η εκδήλωση της Λαϊκής Επιτροπής και του Συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΕ «Γ. Σεφέρης» την περασμένη Κυριακή, όπου πάνω από 100 ελληνόπουλα και παιδάκια μεταναστών, από Νηπιαγωγεία και Δημοτικά της περιοχής βρέθηκαν στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ιωνίας, παίρνοντας μέρος μαζί με τους γονείς τους, στις εκδηλώσεις που διοργανώνουν από κοινού για τις λαϊκές οικογένειες.

«Η Λαϊκή Επιτροπή Νέας Ιωνίας σε συνεργασία με το Σύλλογο Εκπαιδευτικών «Γ. Σεφέρης», που δραστηριοποιείται σε αυτή, ανάμεσα στις πρωτοβουλίες αλληλεγγύης και στήριξης της λαϊκής οικογένειας στο ρεύμα, στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, στη σίτιση αποφάσισε να οργανώσει τη διασκέδαση και των παιδιών της, που επίσης αποτελεί πανάκριβο έξοδο για τους γονείς», σημειώνει στον «Ρ», ο Κώστας Μουρδουκούτας εκ μέρους της Λαϊκής Επιτροπής της περιοχής. «Προσπαθήσαμε να έρθουμε σε επαφή με γονείς και παιδιά το προηγούμενο διάστημα, πραγματοποιήσαμε μαζικές κινητοποιήσεις σε σχολεία της περιοχής, μοιράσαμε υλικό, συγκεντρώσαμε κόσμο από την καταγραφή που επίσης διατηρούμε. Το περιεχόμενο των εκδηλώσεων, που θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα, περιλαμβάνει εκτός από παιδικές παραστάσεις, κουκλοθέατρο και άλλες δραστηριότητες για τα παιδιά, συζητήσεις για τις σύγχρονες ανάγκες των παιδιών, τα ναρκωτικά, το λαϊκό αθλητισμό κ.ά.

Η Λαϊκή Επιτροπή Νέας Ιωνίας και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ «Γ. Σεφέρης» διοργανώνει νέες εκδηλώσεις για γονείς και παιδιά την Κυριακή 16/12 με χριστουγεννιάτικο εργαστήρι, παιχνίδια και διαδραστική αφήγηση παραμυθιού. Αντίστοιχα στις 23/12 θα διοργανώσει Χριστουγεννιάτικη Γιορτή για γονείς και παιδιά.

ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Δωρεάν μαθήματα σε παιδιά ανέργων και χαμηλόμισθων οικογενειών ξεκινά από σήμερα η Λαϊκή Επιτροπή Περιστερίου σε συνεργασία με καθηγητές - εθελοντές από το ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών και το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών. Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται στο χώρο του παραρτήματος του Συνδικάτου Οικοδόμων στο Περιστέρι. Τηλ. επικοιν.: 210.5718.023 - 698.0305.482 από Δευτέρα - Παρασκευή 11.00 π.μ. - 2.00 μ.μ. και 6.00 μ.μ. - 9.00 μ.μ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ