Σάββατο 17 Μάρτη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
«Μαγνήτης» το ΟΑΚΑ

Γεωργάτος και Γεωργιάδης σε στιγμιότυπο από τον περσινό αγώνα

Sportidea

Γεωργάτος και Γεωργιάδης σε στιγμιότυπο από τον περσινό αγώνα
Νωρίς νωρίς η 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Εθνικής Κατηγορίας θα κλέψει το ενδιαφέρον των φίλων του ποδοσφαίρου με τη διεξαγωγή ενός μεγάλου ντέρμπι αλλά και μίας κρίσιμης αναμέτρησης. Στις 19.00 (ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ) ο Ολυμπιακός φιλοξενεί στο ΟΑΚΑ τον ΠΑΟΚ, σε έναν αγώνα πολύ σημαντικό βαθμολογικά. Οι «ερυθρόλευκοι» ηγούνται στην κούρσα του πρωταθλήματος και σκοπός τους είναι να μεγαλώσουν τη διαφορά με τον δεύτερο Παναθηναϊκό, ενώ ο «δικέφαλος»... καίγεται για τους βαθμούς που θα τον κρατήσουν ζωντανό στο όνειρο της εξόδου στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στη σημερινή αναμέτρηση από την πλευρά των γηπεδούχων θα απουσιάσει ο τραυματίας Ελευθερόπουλος, ο Τζόρτζεβιτς, ο οποίος βρίσκεται στη Σερβία για να ενσωματωθεί στην Εθνική ομάδα της χώρας του και οι Ζιοβάνι, Ζε Ελίας, Χούτος, Αμανατίδης και Οφορίκουε. Κουτσουρεμένος... ταξίδεψε στην Ξάνθη ο Παναθηναϊκός προκειμένου σήμερα να βρεθεί αντιμέτωπος με την ομώνυμη ομάδα (18.00). Εφτά παίχτες των φιλοξενούμενων, οι τιμωρημένοι Φύσσας και Καραγκούνης, ο Μπόατεγκ, ο Νασιόπουλος, ο Σάριτς, ο Ολισαντέμπε και ο Σόουζα, δε θα μπορέσουν να ενισχύσουν το «τριφύλλι» στην προσπάθειά του να πάρει τους πολύτιμους βαθμούς για να απομακρυνθεί κι άλλο από τους υπόλοιπους μνηστήρες της 2ης προνομιούχου θέσης. Προβλήματα απουσιών, πάντως, αντιμετωπίζει και η γηπεδούχος ομάδα, καθώς το «παρών» δε θα δώσουν οι Πέτρου, Πρίττας, Καρτάλης, Δημητριάδης και Γκάγκερ, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Γιανότσκο και Καϊνάκ.

  • Το θεσσαλικό ντέρμπι μεταξύ του γηπεδούχου Ολυμπιακού Βόλου και της Λάρισας αναμένεται να τραβήξει τα περισσότερα βλέμματα στη σημερινή διεξαγωγή του μεγαλύτερου μέρους της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας. Παράλληλα, στο πιο κρίσιμο παιχνίδι για την παραμονή του στην κατηγορία, ο Απόλλωνας υποδέχεται στην Καλαμαριά την Καλλιθέα. Τα υπόλοιπα παιχνίδια είναι: Προοδευτική-Πανσερραϊκός, Απόλλων Σμύρνης-Αγιος Νικόλαος, Ναυπακτιακός-Παναιγιάλειος, Τρίκαλα-Ακράτητος, Παναιτωλικός-Πανελευσινιακός. Ολα τα ματς ξεκινούν στις 15.00.
  • Για την 20ή αγωνιστική της Β΄ Κατηγορίας σήμερα πραγματοποιούνται οι εξής αναμετρήσεις: Απόλλων Κρ. Βρ.- Νάουσα (15.00), Αχαρναϊκός-Ιάλυσος (15.00), Εθνικός-Αναγέννηση Καρδίτσας (15.00), Ατρόμητος-Λαμία (15.00), Πατραϊκός-Αμπελόκηποι (15.00), Μαρκό-Λεωνίδιο (15.00), Βέροια-Λύκοι (15.00), Πιερικός-Χαλκηδόνα (15.00), Κοζάνη- Κιλκισιακός (17.00).

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ