Τετάρτη 31 Οχτώβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
Αύριο η παναττική στάση εργασίας

Σε συγκέντρωση στις 12.30 το μεσημέρι στην Ομόνοια καλεί το ΠΑΜΕ

Να κάνουν βήμα προετοιμασίας της Γενικής Απεργίας την αυριανή παναττική στάση εργασίας στο Δημόσιο (12 μ. - 3 μ.μ.) καλεί τους δημόσιους υπαλλήλους το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο και να συμμετάσχουν όλοι στη συγκέντρωση που διοργανώνει στην Ομόνοια στις 12.30 μ.μ.

Σε ανακοίνωσή τους οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ στο Δημόσιο ενόψει της αυριανής κινητοποίησης σημειώνουν:

«Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,

Οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ σας καλούν να αξιοποιήσετε κάθε μέρα, κάθε ώρα για την επιτυχία της επερχόμενης Γενικής Απεργίας, κατά την ημέρα της κατάθεσης και συζήτησης στη Βουλή των νέων βάρβαρων αντιλαϊκών μέτρων.

Να μη χαθεί ούτε ένα λεπτό!

Χωρίς καμιά καθυστέρηση, με οργάνωση, συλλογικότητα, λαϊκή πρωτοβουλία και αυτενέργεια να παρθούν όλα εκείνα τα μέτρα, ώστε η απεργία να γνωρίσει πρωτόγνωρη επιτυχία.

Σε όλους τους χώρους δουλειάς, στα νοσοκομεία, στους δήμους, στα σχολεία, στα υπουργεία, στις υπηρεσίες να γίνει συζήτηση και να παρθούν αποφάσεις καθολικής συμμετοχής όλων των εργαζομένων στην απεργία. Να νεκρώσουν όλοι οι χώροι δουλειάς, όλος ο κρατικός μηχανισμός.

Σ' αυτή την κατεύθυνση σας καλούμε να αξιοποιήσετε την παναττική 3ωρη στάση εργασίας, ως βήμα για την προετοιμασία της Γενικής Απεργίας.

Μαζί με τους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα, τους φτωχούς αγρότες, τους μικροεπαγγελματοβιοτέχνες, τις γυναίκες, τους νέους και τις νέες, μπορούμε να δείξουμε την τεράστια δύναμή μας, να τρομοκρατήσουμε τους δυνάστες, τους εκμεταλλευτές μας.

Ο λαός δεν είπε ακόμα την τελευταία του λέξη!

Να βουλιάξουν τα πεζοδρόμια, οι δρόμοι, οι πλατείες σε όλη την Ελλάδα.

Να μην περάσουν τα νέα βάρβαρα μέτρα! Ολοι και όλες για την επιτυχία της απεργίας.

Τέτοια επιτυχία της απεργίας, που να μη μείνει μόνο στο αίτημα της καταψήφισης, αλλά να σηματοδοτήσει την απαρχή μιας νέας αγωνιστικής κλιμάκωσης, την απαρχή μιας λαϊκής αντεπίθεσης, που θα συμπαρασύρει, θα ανατρέψει αντιλαϊκές πολιτικές, τρόικα, μνημόνια και δανειακές συμβάσεις.

Τώρα γενικός παλλαϊκός ξεσηκωμός. Ολοι στους δρόμους, όλοι στην απεργία.

- Να μην ψηφιστούν τα νέα βάρβαρα μέτρα.

- Κίνημα και αγώνας για να καταργηθούν τώρα όλες οι αντιλαϊκές συμφωνίες, μνημόνια και δανειακές συμβάσεις.

- Μονομερής διαγραφή του χρέους και αποδέσμευση τώρα από την ΕΕ.

Οσο η χώρα θα είναι στη λυκοσυμμαχία της ΕΕ, όσο κουμάντο θα κάνουν τα μονοπώλια και οι τραπεζίτες, "άσπρη μέρα" δεν πρόκειται να δούμε. Δε θα ματώσουμε για μια καλύτερη διακυβέρνηση και διαχείριση του σάπιου καπιταλιστικού συστήματος. Χωρίς εμάς γρανάζι δε γυρνά! Εμείς παράγουμε τον πλούτο κι αγωνιζόμαστε να περάσει στα χέρια μας.

Λεύτερος λαός είναι μόνο αυτός που είναι κυρίαρχος στον πλούτο που παράγει!

Ολοι και όλες στην απεργία!».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ