Οι εκδηλώσεις του δεκαπενθήμερου αφιερώματος στον κομματικό Τύπο που διοργανώνουν οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ σε πανεπιστήμια και ΤΕΙ της Αττικής, συνεχίζονται τις επόμενες μέρες και το πρόγραμμά τους έχει ως εξής:
-- Σήμερα Πέμπτη, στις 12.00, στο Πανεπιστήμιο Πειραιά (πορτοκαλί αμφιθέατρο): Βιβλιοπαρουσίαση των εκδόσεων «Επαναστατικός - κομματικός Τύπος». «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1918 - 2008. Η εφημερίδα του λαού. Περίοδος 1941 - 1945». «Παράνομες χειρόγραφες εφημερίδες». Ομιλητής Παναγιώτης Ράμμος, δημοσιογράφος του «Ριζοσπάστη» και μέλος του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ.
- Σήμερα Πέμπτη, στις 13.00, στο ΤΕΙ Αθήνας (αμφιθέατρο ΣΑΕΤ): «Οι ηρωικές μορφές του "Ριζοσπάστη" - Αφιέρωμα στους κομμουνιστές δημοσιογράφους». Ομιλητής Θανάσης Λεκάτης, μέλος της Συντακτικής Επιτροπής του «Ριζοσπάστη».
- Αύριο Παρασκευή, στις 19.00, στα ΤΕΙ Πειραιά: «Η ιστορία του "Ριζοσπάστη": "Μέσα από φωτιά και σίδερο για τα δίκια της εργατικής τάξης"». Ομιλητής Στρατής Δουνιάς, μέλος της Συντακτικής Επιτροπής του «Οδηγητή». Θα ακολουθήσουν το βράδυ, στις 21.00, καλλιτεχνικό αφιέρωμα και λαϊκό γλέντι και έκθεση γραφιστικής δημιουργίας με θέμα τον κομματικό Τύπο από σπουδαστές της ΣΓΤΚΣ.
- Σάββατο 27/10, στις 11.00, επίσκεψη στο Επιμορφωτικό Κέντρο «Χαρίλαος Φλωράκης».