Πέμπτη 25 Οχτώβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΠΑΙΔΕΙΑ
Αξιόλογες πρωτοβουλίες για την 28η Οκτωβρίου
  • Σχολική γιορτή για την 28η Οκτωβρίου από κοινού με την ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ και το ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών διοργανώνει το 8ο ΕΠΑΛ του Ευκλείδη, στη Θεσσαλονίκη, σήμερα Πέμπτη, στις 8.30 π.μ. Το πρόγραμμα της γιορτής περιλαμβάνει ποιήματα, θεατρικά αναλόγια, ζωντανή μουσική, προβολή video. Θα μιλήσει ο Κ. Σαπρανίδης, πρόεδρος της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς και ένας εκπρόσωπος του 15μελούς του σχολείου.
  • Η Επιτροπή Νίκαιας - Ρέντη του ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών, με σύνθημα «Τιμάμε την 28η Οκτωβρίου, μαθαίνουμε μαζί με τους μαθητές μας την Ιστορία του λαού μας και του τόπου μας», διοργανώνει αύριο Παρασκευή, στις 12 το μεσημέρι, επίσκεψη στο Μουσείο του Μπλόκου της Κοκκινιάς (πλατεία Οσίας Ξένης).
  • Ο Σύλλογος Γονέων του 8ου Δημοτικού Σχολείου Κορυδαλλού διοργανώνει έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Μνήμες από την 28η Οκτωβρίου και την Εθνική Αντίσταση». Η έκθεση θα διαρκέσει από αύριο Παρασκευή έως την Κυριακή 28 Οκτώβρη και ώρες 10.00-14.00 και 18.00-20.00 και φιλοξενείται στο χώρο του σχολείου (στα 88 στρέμματα, πίσω από το θεατράκι «Θανάσης Βέγγος»). Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν στη σχολική γιορτή του 8ου Δημοτικού Σχολείου Κορυδαλλού, αύριο Παρασκευή, στις 9 το πρωί.
  • Σε εκδήλωση, με θέμα «Το εργατικό κίνημα την περίοδο της Κατοχής, η αντιφασιστική δράση και το παράδειγμά του στις σημερινές συνθήκες», καλεί το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής Αττικής (ΣΕΤΗΠ) με αφορμή την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Η εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή 28 Οκτώβρη, στις 6.30 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο του ΟΤΕ (Γ' Σεπτεμβρίου 110).

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ