Κυριακή 21 Οχτώβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ
Μαζική στήριξη με αποφάσεις φορέων και υπογραφές

Χιλιάδες επισκέψεις στην ιστοσελίδα katargisimnimonion.kke.gr ή km.kke.gr

Η συλλογή υπογραφών συνεχίζεται στην ιστοσελίδα katargisimnimonion.kke.gr ή km.kke.gr.
Η συλλογή υπογραφών συνεχίζεται στην ιστοσελίδα katargisimnimonion.kke.gr ή km.kke.gr.
Μεγάλη ανταπόκριση βρίσκει η πρωτοβουλία του ΚΚΕ για τη συλλογή υπογραφών υπέρ της πρότασης νόμου που έχει καταθέσει στη Βουλή για την κατάργηση των μνημονίων, των εφαρμοστικών νόμων και των δανειακών συμβάσεων.

Ως το βράδυ της Παρασκευής και μέσα σε δέκα περίπου μέρες απ' όταν τέθηκε σε λειτουργία η ιστοσελίδα όπου συλλέγονται οι υπογραφές (katargisimnimonion.kke.gr ή km.kke.gr) είχαν υπογράψει περίπου 16.000, ενώ σε περίπου 200 ανέρχονται τα ψηφίσματα μαζικών φορέων που επίσης στηρίζουν την πρόταση νόμου.

Σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται πάνω από 85 Εργατικά Κέντρα, Ομοσπονδίες και Εργατικά Σωματεία, περισσότεροι από 80 σύλλογοι εκπαιδευτικών και σύλλογοι φοιτητών - σπουδαστών.

Το ΚΚΕ καλεί σε ακόμα μαζικότερη και πλατύτερη συλλογή υπογραφών ώστε να αναγκαστεί η κυβέρνηση να φέρει την πρόταση νόμου στη Βουλή, καθώς έχει κατατεθεί από τις 12 Ιούλη και η συζήτησή της καθυστερεί απαράδεκτα. Η απαίτηση και η διεκδίκηση του λαού για κατάργηση των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων, αποκτά μεγάλη επικαιρότητα και σημασία, καθώς κλιμακώνεται ο πόλεμος κυβέρνησης - ΕΕ - ΔΝΤ σε βάρος του.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ