Παρασκευή 12 Οχτώβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΛΛΑΔΑ - ΒΟΣΝΙΑ/ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ
Μονόδρομος η νίκη

«Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, έχοντας στο νου μας ότι είναι δύσκολο ματς. Πιστεύω ότι θα ξεπεράσουμε τις δυσκολίες που έχουμε και θα φτάσουμε στη νίκη» δήλωσε χτες ο Σάντος για την αποψινή αναμέτρηση (21.45, MEGA) με τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 7ου προκριματικού ομίλου για το Μουντιάλ 2014.

Οι «γαλανόλευκοι» καλούνται να υπερκεράσουν τις απουσίες λόγω τραυματισμών, τη δυναμικότητα της αντιπάλου και να φτάσουν στη νίκη που θα τους διατηρήσει στη βαθμολογική κορυφή. «Πάντα έχει σημασία που λείπουν παίκτες αλλά δεν στεκόμαστε στις απουσίες. Εάν χάνουμε το χρόνο μας με το τι έγινε με κάθε παίκτη, χάνουμε τη συγκέντρωσή μας» επισήμανε ο Σάντος.

Ανέφερε - μεταξύ άλλων - πως το σημερινό αλλά και το επόμενο είναι σημαντικά ματς, αλλά «δεν είναι καθοριστικά, γιατί υπάρχουν άλλα έξι παιχνίδια στην πορεία» και πρόσθεσε: «Η δικιά μας φιλοσοφία δεν αλλάζει ποτέ. Εχει να κάνει με τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων. Είμαστε έτοιμοι για να ελέγξουμε το κέντρο και να κάνουμε καλές επιθέσεις. Ομως πρέπει και η αμυντική μας λειτουργία να είναι πολύ καλή».

Αναφορικά με τη διαμαρτυρία Παναθηναϊκού, ο Σάντος αρχικά άφησε σαφείς αιχμές: «Δεν είμαστε ανεύθυνοι. Δεν λάβαμε κάποια πληροφόρηση, από το σύλλογό του, για κάποιο ποδοσφαιριστή ότι είχε κάποιο πρόβλημα...» ωστόσο μετά έριξε τους τόνους...

Στα άλλα παιχνίδια του ομίλου θα αγωνιστούν Λιχτενστάιν - Λιθουανία και Σλοβακία - Λετονία.

  • Η εθνική Νέων - στη 2η αγωνιστική του 4ου προκριματικού ομίλου για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2013 - αντιμετωπίζει απόψε (21.00) την οικοδέσποινα Β. Ιρλανδία.
  • Συγκροτήθηκε χτες σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Τον πρόεδρο, Γ. Σαρρή, πλαισιώνουν οι: Γ. Παπακωνσταντίνου (αναπληρωτής πρόεδρος), Γ. Βούρβαχης (Β' αντιπρόεδρος), Δ. Γαβριηλίδης (Γ' αντιπρόεδρος), Ευ. Τοπολιάτης (ταμίας), Κ. Γκίτσιος (αναπληρωτής ταμίας). Ομόφωνα ορίστηκε Εκτελεστικός Γραμματέας ο Π. Παπανικολάου.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ