Σάββατο 15 Σεπτέμβρη 2012 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Πανδικαστική συγκέντρωση τη Δευτέρα

Σε κινητοποιήσεις κατά των περικοπών στις αποδοχές τους προχωρούν οι λειτουργοί της Δικαιοσύνης τη βδομάδα που μας έρχεται με απόφαση όλων των δικαστικών ενώσεων. Πανδικαστική συγκέντρωση πραγματοποιούν τη Δευτέρα (17/9/2012) στις 12.30 το μεσημέρι, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εφετείου Αθήνας, ενώ θα προχωρήσουν και σε αποχή από τα καθήκοντά τους.

Χτες ανήγγειλε τη συμμετοχή στις κινητοποιήσεις και η Ενωση Διοικητικών Δικαστών, η οποία μάλιστα πραγματοποίησε και έκτακτη γενική συνέλευση. Οι διοικητικοί δικαστές αποφάσισαν να συμμετάσχουν στην πανδικαστική συγκέντρωση της Δευτέρας, ενώ από την ίδια ημέρα και μέχρι τις 30 Σεπτέμβρη θα απέχουν από τα καθήκοντά τους και θα γίνει αναβολή όλων των υποθέσεων που εκδικάζονται στα διοικητικά δικαστήρια της χώρας.

Υπενθυμίζεται ότι από τη Δευτέρα, 17 Σεπτέμβρη και μέχρι 6 Οκτώβρη θα απέχουν από τα καθήκοντά τους οι δικαστές του Ελεγκτικού Συνεδρίου, ενώ η Ενωση Δικαστών και Εισαγγελέων έχει αποφασίσει αποχή από τις 17 με 22 Σεπτέμβρη.

Στο μεταξύ, η Ενωση Δικαστών και Εισαγγελέων (ΕΔΕ) είπε χτες όχι στις άνευ όρων συναντήσεις με την τρόικα. Από νωρίς χτες το πρωί ήταν διάχυτη η φήμη για επικείμενη επίσκεψη της τρόικας στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, ενώ οι δικαστικοί υπάλληλοι είχαν την πρόθεση να τους εμποδίσουν. Ωστόσο, η διακοπή των συνεδριάσεων συνέπεσε με ένα από τα συνηθισμένα τηλεφωνήματα - φάρσα για βόμβα που έγινε στα δικαστήρια.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ