Σάββατο 15 Σεπτέμβρη 2012 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τροχαίο με 4 νεκρούς στη Θεσσαλονίκη

Τροχαίο δυστύχημα με 4 νεκρούς και 30 τραυματίες Ρώσους τουρίστες, σημειώθηκε χτες τα ξημερώματα έξω από τη Θεσσαλονίκη, όταν το τουριστικό λεωφορείο που τους μετέφερε ανατράπηκε. Οι 4 από τους τραυματίες, νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης σε σοβαρή κατάσταση. Το δυστύχημα έγινε στο δρόμο Νέων Μουδανιών - Θεσσαλονίκης, στο ύψος της Καρδίας.

Οι Ρώσοι τουρίστες βρίσκονταν σε διακοπές στην περιοχή της Χαλκιδικής και μετέβαιναν με το λεωφορείο στο αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» για να αναχωρήσουν για την πατρίδα τους. Την ώρα του δυστυχήματος στην περιοχή έβρεχε, ενώ χρειάστηκε επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας προκειμένου να απεγκλωβιστούν από το λεωφορείο νεκροί και τραυματίες.

Στο λεωφορείο επέβαιναν συνολικά 50 άτομα, μεταξύ των οποίων ο οδηγός και ο συνοδός. Ερευνες για τα αίτια του δυστυχήματος πραγματοποιεί το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης. Από ειδικό πραγματογνώμονα θα εξεταστούν τα μηχανικά μέρη του λεωφορείου και τα ελαστικά του προκειμένου να διαπιστωθεί σε τι κατάσταση ήταν πριν το δυστύχημα και αν ήταν ασφαλές για τη μεταφορά επιβατών.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ