Σάββατο 1 Σεπτέμβρη 2012 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΑΜΟΥ
Γενική συνέλευση για τους εργαζόμενους στην «κοινωφελή εργασία»

Σε γενική συνέλευση καλεί το Εργατικό Κέντρο Σάμου τους εργαζόμενους που απασχολούνται στο Δήμο και την Περιφερειακή Ενότητα Σάμου μέσω προγραμμάτων «κοινωφελούς εργασίας». Η συνέλευση θα γίνει την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου στο Βαθύ.

Μαζί με τους συναδέλφους τους στο δήμο Ικαρίας και στο δήμο Φούρνων φθάνουν τους 460 και είναι απλήρωτοι για δύο μήνες, δηλαδή από τότε που ξεκίνησαν να δουλεύουν. Το σύνολο των εργαζομένων έχει προσληφθεί στους δήμους μέσω της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «Ινστιτούτο Θαλάσσιας και Περιβαλλοντικής Ερευνας Αιγαίου "Αρχιπέλαγος"». Το ΕΚ Σάμου έχει κάνει καταγγελία και έχει απαιτήσει την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων των εργαζομένων. Ηδη έγινε παρέμβαση από την Επιθεώρηση Εργασίας.

Στόχος της συνέλευσης είναι να ληφθούν αποφάσεις συλλογικά για τις ενέργειες που θα πρέπει να κάνουν οι εργαζόμενοι, ώστε να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους. Στην κατεύθυνση αυτή, να δημιουργηθεί Επιτροπή Αγώνα των εργαζομένων, προκειμένου να συντονίζει και να αντιμετωπίζει τα όποια προβλήματα δημιουργούνται.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ