Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
«Εφυγε» ο σύντροφος Λουκάς Παπάς

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Δεσφίνα Φωκίδας, αποχαιρέτησαν χτες συγγενείς, σύντροφοι και φίλοι τον Λουκά Παππά, ο οποίος έφυγε απροσδόκητα στα 28 του μόλις χρόνια.

Ο σύντροφος Λουκάς ήταν μέλος της ΚΟΒ Ευαγγελισμού και πρωτοπόρο μέλος του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός.

«Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη και τη συμπαράστασή μας στην οικογένεια του συντρόφου μας. Θα τον θυμόμαστε πάντα στους αγώνες που έχουμε μπροστά μας», αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους η Αχτίδα Υγείας - Πρόνοιας της ΚΟΑ του ΚΚΕ και η Τομεακή Οργάνωση Υγείας - Πρόνοιας της ΚΝΕ.

Τη βαθιά της λύπη και οδύνη για τον πρόωρο και άδικο χαμό του συντρόφου Λουκά Παππά εκφράζει και η Νομαρχιακή Επιτροπή Καβάλας του ΚΚΕ. Στην ανακοίνωσή της σημειώνει: «Ο σύντροφος Λουκάς, ως σπουδαστής του ΤΕΙ Καβάλας, έδρασε μέσα από τις γραμμές της ΚΝΕ και του ΚΚΕ αφήνοντας μόνο καλές αναμνήσεις στους συντρόφους του της Καβάλας και της περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης. Πιστός στο Κόμμα και τις αρχές του Σοσιαλισμού, οξυδερκής και μαχητικός, έδινε τη μάχη όπου χρειαζόταν.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ