Παρασκευή 27 Ιούλη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκδηλώσεις αντιστασιακών

-- Η Νομαρχιακή Επιτροπή Αχαΐας του ΚΚΕ και η ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ Αιγίου διοργανώνουν εκδήλωση στην Κουνινά Αιγίου, την Κυριακή 29 Ιουλίου στις 7.30 μμ. Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στους νεκρούς μαχητές του ΕΑΜ - ΕΛΑΣ και του ΔΣΕ. Θα μιλήσει ο Κώστας Πελετίδης, μέλος της ΝΕ Αχαΐας του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει γλέντι με αντάρτικα τραγούδια από το συγκρότημα της ΚΝΕ.

-- H Πανελλήνια Ενωση Αγωνιστών και Φίλων της ΕΠΟΝ (ΠΕΑΦΕ) συμμετέχει στην εκδήλωση - Προσκύνημα στον «Κοσμά Κυνουρίας» που οργανώνει το παράρτημα της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ Τρίπολης, την Κυριακή 29 Ιούλη. Για το λόγο αυτό δρομολογεί πούλμαν, που θα ξεκινήσει, την ίδια μέρα (Κυριακή 29.7) μπροστά από το κατάστημα «Χόντος» στην πλατεία Ομονοίας, ώρα 7 το πρωί. Τηλ. επικοινωνίας: 6974278797.

-- Την Κυριακή 29 Ιουλίου, το παράρτημα Ξάνθης της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ διοργανώνει εκδήλωση τιμής και μνήμης για τους 2 μαχητές του ΕΛΑΣ που σκοτώθηκαν από τους Βούλγαρους φασίστες, στον Πλαταμώνα Καβάλας. Καλεί τους αγωνιστές και φίλους της Αντίστασης να συμμετέχουν μαζικά στην εκδήλωση. Τα πούλμαν θα ξεκινήσουν 8.30 π.μ. από την πλατεία Ελευθερίας.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ