Παρασκευή 18 Μάη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΚΛΑΔΙΚΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ
Προχωρούν σε γενικές συνελεύσεις

Την Κυριακή, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Συσπειρωμένοι στα κλαδικά τους συνδικάτα, οι εμποροϋπάλληλοι δεν είναι απροστάτευτοι απέναντι στους μεγαλέμπορους (φωτ. από πρόσφατη κινητοποίηση)
Συσπειρωμένοι στα κλαδικά τους συνδικάτα, οι εμποροϋπάλληλοι δεν είναι απροστάτευτοι απέναντι στους μεγαλέμπορους (φωτ. από πρόσφατη κινητοποίηση)
Σε μαζική συμμετοχή στη Γενική Συνέλευση την Κυριακή, 20 Μάη, στις 11 το πρωί, καλεί τους εργαζόμενους ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας, προκειμένου να συζητήσουν την οργάνωση του αγώνα τους για να αποκρούσουν αγωνιστικά το στόχο της εργοδοσίας να στείλει τους μισθούς στα τάρταρα. «Να ματαιώσουμε τα σχέδια των μεγαλοεπιχειρηματιών και του πολιτικού προσωπικού της για την κατάργηση των Συλλογικών μας Συμβάσεων», σημειώνει ο σύλλογος. Και υπογραμμίζει ότι αυτό «θα κριθεί από το συσχετισμό δύναμης και από την πάλη μας. Αν δεν υπάρξει ο συσχετισμός δύναμης που θα επιβάλει συμβάσεις σε όφελός μας η κατηφόρα θα έχει και συνέχεια», καταλήγει μεταξύ άλλων.

Μέσα σε περίοδο όξυνσης της επίθεσης των εργοδοτών σε βάρος των εργαζομένων του κλάδου, που εκδηλώνεται με απολύσεις, μειώσεις μισθών, καθυστερήσεις πληρωμών, με πρόσθετη και απλήρωτη δουλειά, με αλλαγές στα ωράρια, κλπ., πραγματοποιείται και η εκλογοαπολογιστική συνέλευση της Ενωσης Εμποροϋπαλλήλων Θεσσαλονίκης, την Κυριακή 20 Μάη, στις 6.30 μ.μ., στο ΕΚΘ.

Καλεί τους εργαζόμενους του κλάδου να συμμετέχουν μαζικά, να συσπειρωθούν και να δυναμώσουν ακόμη περισσότερο το σωματείο και να συμβάλουν αποφασιστικά στην κλιμάκωση του αγώνα.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ