Τετάρτη 2 Μάη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΟΡΟΘΕΤΙΚΕΣ ΙΕΡΟΔΟΥΛΕΣ: Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε χτες, στις 12 οροθετικές ιερόδουλες που εντοπίστηκαν τη Δευτέρα. Κατηγορούνται για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, βλάβη τετελεσμένης και σε απόπειρα - παράβασης του νόμου περί εκδιδόμενων γυναικών. Πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Παρασκευή. Επίσης, προφυλακιστέα κρίθηκε η 22χρονη ιερόδουλη που κατηγορείται για το κακούργημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης. Να σημειωθεί ότι στον ανακριτή είπε σύμφωνα με πληροφορίες ότι δεν γνώριζε ότι είναι φορέας. Σύμφωνα με δηλώσεις στελεχών του ΚΕΕΛΠΝΟ στα ΜΜΕ «οι 10 είναι Ελληνίδες και οι δύο αλλοδαπές».

ΑΝΟΙΚΤΑ θα είναι για το κοινό, το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Μάη τα γραφεία Ταυτοτήτων των Υπηρεσιών της αστυνομίας για την εξυπηρέτηση των ψηφοφόρων. Ειδικότερα, το Σάββατο 5 Μάη τα γραφεία θα λειτουργήσουν από τις 8 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα και την Κυριακή των Εκλογών από τις 7 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα. Τα Γραφεία θα εκδίδουν και θα αντικαθιστούν ταυτότητες, αφού προσκομιστούν αυτοπροσώπως από τον ίδιο τον ενδιαφερόμενο, όλα τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά.

ΚΑΝΕΝΑΣ από τους δύο νέους μάρτυρες, ο Χρ. Μαρκογιαννάκης πρώην αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών και ο Δ. Χωριανόπουλος πρώην διοικητής της «αντιτρομοκρατικής», που έχουν κλητευτεί, μετά από αίτημα των κατηγορουμένων, στη δίκη της αυτοαποκαλούμενης οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας» δεν εμφανίστηκαν στην αίθουσα. Το δικαστήριο αποφάσισε να κληθούν εκ νέου.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ