Πέμπτη 5 Απρίλη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΠΑΙΔΕΙΑ
Δραστηριότητες της ΚΝΕ
  • Η Νομαρχιακή Οργάνωση Βορείου Τομέα της ΚΝΕ, προς τιμήν της επετείου των 60 χρόνων από τη δολοφονία του Νίκου Μπελογιάννη και των συντρόφων του, συγκέντρωσε και προσφέρει στο ΚΚΕ το ποσό των 1.000 ευρώ. Το ποσό αυτό συγκεντρώθηκε από κόκκινα μεροκάματα και εισφορές νέων εργαζομένων, από το υστέρημα ανέργων και μαθητών. Παρά τις τεράστιες οικονομικές δυσκολίες που βιώνουν σήμερα οι εργατικές λαϊκές οικογένειες και τα παιδιά τους, γνωρίζουν καλά ότι η ενίσχυση και ισχυροποίηση του ΚΚΕ είναι όρος για το δυνάμωμα της πάλης τους, για την ανατροπή του σάπιου εκμεταλλευτικού συστήματος.
  • Η Τομεακή Οργάνωση Νομικής Σχολής Αθήνας της ΚΝΕ διοργανώνει εκδήλωση σήμερα Πέμπτη με θέμα «Το ΚΚΕ γεννά Μπελογιάννηδες», στη 1 μ.μ., αμφιθέατρο 4 (νέο κτίριο). Ομιλητής Αρης Ευαγγελίδης, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.
  • Η Οργάνωση Μαθητών Πάτρας της ΚΝΕ διοργανώνει συγκέντρωση με σύνθημα «Η πρώτη σου ψήφος να 'ναι ανυπότακτη!» το Σάββατο 7 Απρίλη στις 7 μ.μ. στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου (κάτω από την Πλ. Γεωργίου). Ομιλητής Πέτρος Ματσώκης, γραμματέας της Εδαφικής Αχτίδας Αχαΐας του ΚΚΕ. Θα χαιρετίσει ο Θανάσης Μελάς, μέλος του Τομεακού Συμβουλίου Μαθητών Πάτρας. Θα ακολουθήσει συναυλία με μαθητικά συγκροτήματα.
  • Η Οργάνωση Περιοχής Κρήτης της ΚΝΕ διοργανώνει για τους μαθητές, την Κυριακή 8 Απρίλη, εκδήλωση με θέμα «Τιμάμε τους αλύγιστους της ταξικής πάλης», στις φυλακές του Ιτζεδίν, ένα χώρο όπου φυλακίστηκαν και βασανίστηκαν εκατοντάδες αγωνιστές στη διάρκεια της μετεμφυλιακής περιόδου.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ