Τετάρτη 21 Μάρτη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΝΕΟΛΑΙΑ
Εκδηλώσεις της ΚΝΕ
Σήμερα Τετάρτη
  • Οι Οργανώσεις της ΚΝΕ και του ΚΚΕ στη Φιλοσοφική Αθήνας διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα «Το πραγματικό νόημα της επανάστασης του 1821 σήμερα», στις 12.30 μ.μ., στην αίθουσα 432 της σχολής. Ομιλητής Τηλέμαχος Λουγγής, πρόεδρος του Κέντρου Μαρξιστικών Ερευνών.
  • Η Οργάνωση των ΤΕΦΑΑ Αθήνας της ΚΝΕ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Με ισχυρό ΚΚΕ και σένα στον αγώνα υπάρχει λύση», στις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα 4 της σχολής. Ομιλητής Δημήτρης Βιτάλης, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.
  • Η ΟΒ Φιλολογίας Πανεπιστημίου Πάτρας της ΚΝΕ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Το ΚΚΕ γεννά Μπελογιάννηδες», στις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα ΠΑΜ14. Ομιλητής Χρήστος Κωνσταντινίδης, μέλος του Συμβουλίου Περιοχής Πελοποννήσου της ΚΝΕ.
Αύριο Πέμπτη
  • Η Οργάνωση Παντείου Πανεπιστημίου της ΚΝΕ διοργανώνει εκδήλωση παρουσίασης του Β' τόμου του Δοκιμίου Ιστορίας του ΚΚΕ, με θέμα «Οι εξελίξεις στο αστικό πολιτικό σύστημα από το 1949 έως το 1968», στη 1 μ.μ., στην αίθουσα Β3. Ομιλητής Κώστας Μπορμπότης, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.
  • Οι ΟΒ Ιστορικού και Φιλολογικού της Σπουδάζουσας Ιωαννίνων της ΚΝΕ διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα «Ο κοινωνικός χαρακτήρας της επανάστασης του 1821», στις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα 5 της Φιλοσοφικής. Ομιλητής Σπύρος Γκούλιος, μέλος του Συμβουλίου Περιοχής Βορειοδυτικής Ελλάδας της ΚΝΕ.
  • Η ΟΒ Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Πανεπιστημίου Πάτρας της ΚΝΕ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Το ΚΚΕ γεννά Μπελογιάννηδες», στις 2 μ.μ., στην αίθουσα ΗΛ7. Ομιλήτρια Ιφιγένεια Αθανασούλα, μέλος του Νομαρχιακού Γραφείου ΑΕΙ Πάτρας της ΚΝΕ.
  • Η ΟΒ Πολιτικών Μηχανικών Πανεπιστημίου Πάτρας της ΚΝΕ διοργανώνει εκδήλωση με το ίδιο θέμα, στις 2 μ.μ., στην αίθουσα ΠΜ2. Ομιλητής Θανάσης Σγουρός, γραμματέας του Νομαρχιακού Συμβουλίου ΑΕΙ Πάτρας της ΚΝΕ.
  • Η ΟΒ Μηχανολόγων Μηχανικών Πανεπιστημίου Πάτρας της ΚΝΕ διοργανώνει εκδήλωση με το ίδιο θέμα, στις 3 μ.μ., στην αίθουσα ΑΠ5. Ομιλήτρια Βικτωρία Κούτση, μέλος του Νομαρχιακού Συμβουλίου ΑΕΙ Πάτρας της ΚΝΕ.
  • Η ΟΒ Μαθηματικού Πανεπιστημίου Πάτρας της ΚΝΕ διοργανώνει εκδήλωση με το ίδιο θέμα, στη 1 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Βιολογικού. Ομιλητής Ανέστης Ιωαννίδης, μέλος του Νομαρχιακού Συμβουλίου ΑΕΙ Πάτρας της ΚΝΕ.
  • Η Οργάνωση ΣΔΟ ΤΕΙ Πάτρας της ΚΝΕ προβάλλει την ταινία «Ο άνθρωπος με το γαρύφαλλο» του Νίκου Τζίμα, στη 1 μ.μ., στην αίθουσα Κ της σχολής.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ