Παρασκευή 16 Μάρτη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΡΑΣΗ ΛΑΪΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ

Μπραχάμι: Τα μέλη της Λαϊκής Επιτροπής συγκεντρώθηκαν στο ΙΚΑ πραγματοποιώντας παράσταση διαμαρτυρίας για τα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης που πετσοκόβουν τις παροχές υγείας στους ασφαλισμένους, τα φάρμακα, ενώ δεν ανανεώνονται τα βιβλιάρια των ανέργων. Απαίτησαν ο εργαζόμενος λαός να μην πληρώνει ούτε ευρώ από την τσέπη του για εξετάσεις και φάρμακα.

Λιβαδειά: Συγκέντρωση στη ΔΕΗ πραγματοποίησε η Λαϊκή Επιτροπή της περιοχής, καταγγέλλοντας τις εντολές που έχουν δοθεί για διακοπές στο σπίτια εργαζομένων που δεν έχουν καταβάλει το χαράτσι των ακινήτων. Προχτές, με παρεμβάσεις τους, μέλη, απέτρεψαν τις διακοπές ρεύματος από συνεργεία της ΔΕΗ, τονίζοντας στους εργαζόμενους, που απείλησαν ότι θα επιστρέψουν με την αστυνομία, για να κάνουν τη δουλειά τους, ότι δεν θα επιτρέψουν να διακοπεί το ρεύμα σε κανένα σπίτι.

Κέρκυρα - Ιωάννινα: Σε συμβολικό αποκλεισμό της Β' ΔΟΥ προχώρησαν χτες οι Λαϊκές Επιτροπές Κέρκυρας, διεκδικώντας την οριστική κατάργηση του χαρατσιού της ΔΕΗ, αλλά και τη μείωση της τιμής του ηλεκτρικού ρεύματος. Αντίστοιχη παρέμβαση έγινε στη ΔΕΗ των Ιωαννίνων από τη νεοσύστατη Λαϊκή Επιτροπή Κάτω Μαρμάρων και των Αμπελοκήπων όπου παραδόθηκαν οι λογαριασμοί με την αξία του ρεύματος, χωρίς το χαράτσι.

Σημερινές Κινητοποιήσεις

Καλλιθέα: Στις 9 π.μ., συγκέντρωση στη ΔΕΗ για τα χαράτσια διοργανώνει η Λαϊκή Επιτροπή της περιοχής. Στις 10 π.μ, συγκέντρωση στον ΟΑΕΔ Καλλιθέας διοργανώνει η Επιτροπή Ανέργων Νέας Σμύρνης.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΑΤΙΤΛΟ(2012-06-28 00:00:00.0)
Πέτυχαν επανασύνδεση ρεύματος σε φτωχή οικογένεια(2012-02-01 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ