Παρασκευή 17 Φλεβάρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΚΚΕ
Καλεί σε μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση

Ανακοίνωση της Αχτίδας ΑΕΙ - ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ

Η Αχτίδα ΑΕΙ - ΤΕΙ της Οργάνωσης Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ καλεί σε μαζική συμμετοχή στη σημερινή κινητοποίηση και καταγγέλλει την επιχείρηση καταστολής που στήνεται, σημειώνοντας, μεταξύ άλλων:

«Επεσαν οι μάσκες των υποστηρικτών του νέου νόμου - πλαίσιου. Καλούν τον εισαγγελέα να διεξάγει τις εκλογές για το Συμβούλιο του ΑΠΘ, με τη συνδρομή και των ΜΑΤ. Προσπαθούν να τρομοκρατήσουν όλους αυτούς που αντιστέκονται, θέλουν να σταματήσουν τις κινητοποιήσεις, θέλουν να προχωρήσουν, και στην πράξη, στην κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου. Αυτή είναι η δημοκρατία που ευαγγελίζονται: η δημοκρατία της αγοράς και της καταστολής. Αυτή είναι η ουσία στην κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου: το χτύπημα του φοιτητικού, εργατικού και λαϊκού κινήματος. Είναι άξια στελέχη των κομμάτων που τους στηρίζουν, είναι αυτοί που σταθερά προωθούν την αντιλαϊκή πολιτική μέσα στα πανεπιστήμια, που επιτίθενται στο κίνημα.

Οι εργαζόμενοι, οι πανεπιστημιακοί δάσκαλοι που δε συμβιβάζονται με την αντιλαϊκή πολιτική και οι φοιτητές δεν τρομοκρατούνται. Μαζικά μέσα από τα σωματεία, τους συλλόγους και τις Επιτροπές Αγώνα θα οργανώσουν την πάλη τους ενάντια στην εφαρμογή του νέου νόμου - πλαίσιου».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ