Τετάρτη 8 Φλεβάρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΦΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΓΑ
Πεταμένοι στο δρόμο οι σοροί τριών μεταναστών!

Φρίκη στο δρόμο λίγο έξω από την Πάργα Θεσπρωτίας. Στην Εθνική Οδό Ηγουμενίτσας - Πρέβεζας και στο ύψος της Πάργας οδηγός ΙΧ εντόπισε τις σορούς τριών νεαρών ανδρών, παρατημένες στην άκρη του δρόμου.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις ανήκουν σε Αφγανούς μετανάστες περίπου 30 ετών, οι οποίοι μεταφέρονταν από δουλέμπορο - διακινητή μάλλον με προορισμό το λιμάνι της Ηγουμενίτσας μήπως και χωθούν σε κάποιο πλοίο με προορισμό την Ιταλία. Δεν φέρουν κανένα τραύμα που να οδηγεί σε εγκληματική ενέργεια. Πιθανολογείται ότι πέθαναν είτε από το κρύο είτε από αναθυμιάσεις καυσίμων από το φορτηγό που τους μετέφερε κι όπου ήταν (καταπώς φαίνεται) χωμένοι σε κάποια ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη.

Ο οδηγός - διακινητής μην έχοντας τι να τους κάνει παράτησε τις σορούς των ανδρών στην άκρη του δρόμου. Φαίνεται ότι μεταφέρονταν κι άλλοι μετανάστες, καθότι τα πρόσωπα των νεκρών ήταν καλυμμένα με κουκούλες, όπως επιβάλλουν τα έθιμα των μουσουλμάνων και φρόντισαν να τα τηρήσουν. Ο ένας από τους νεκρούς έχει τραύμα στο ένα μάγουλο που προήλθε από δάγκωμα άγριου ζώου. Υπολογίζεται ότι ο θάνατός τους επήλθε προ 5-6 ημερών.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ