Τρίτη 31 Γενάρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΚΝΕ
Συλλαλητήριο της ΚΝΕ την Πέμπτη
  • Στις 6 μ.μ., στην Ομόνοια ενάντια στο νομοσχέδιο νομιμοποίησης των ναρκωτικών
  • Δράσεις των Οργανώσεων και σε άλλες πόλεις

«ΟΛΟΙ στο συλλαλητήριο ενάντια στη νομιμοποίηση των ναρκωτικών, που διοργανώνει η Ο.Π. Αττικής της ΚΝΕ, την Πέμπτη 2 Φλεβάρη, στις 6 μ.μ. στην Ομόνοια», καλεί η Οργάνωση Περιοχής Αττικής της ΚΝΕ.

Στο σχετικό δελτίο Τύπου που αναγγέλλει το συλλαλητήριο, το Γραφείο Τύπου του ΚΣ της ΚΝΕ αναφέρει:

«Η ΚΝΕ καλεί τους νέους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους μαθητές, τους φοιτητές, όλα τα παιδιά της εργατικής - λαϊκής οικογένειας να πάρουν μαζικά μέρος στο συλλαλητήριο ενάντια στη νομιμοποίηση των ναρκωτικών, την Πέμπτη 2 Φλεβάρη στις 6 μ.μ. στην Ομόνοια.

Να σημάνει ξεσηκωμός ενάντια στη νομιμοποίηση των ναρκωτικών που προωθεί το άθλιο νομοσχέδιο της κυβέρνησης του μαύρου μετώπου και στηρίζει ο ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ και το κόμμα του Κουβέλη (ΔΗΜΑΡ).

Θέλουν να σπρώξουν τη νεολαία στην απάθεια, στην αδράνεια. Ειδικά τώρα που τσακίζεται κάθε δικαίωμα στη δουλειά, στη μόρφωση, στην υγεία, στον πολιτισμό. Με "ζαλισμένο" το μυαλό απ' τη ναρκω-θολούρα, να 'χει το κεφάλι κατεβασμένο μια ζωή.

Η ΚΝΕ καλεί σε μαζικό και οργανωμένο αγώνα για να αποτραπεί η νομιμοποίηση των ναρκωτικών! Οχι σε όλα τα ναρκωτικά!

ΑΓΩΝΑΣ, ΡΗΞΗ, ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΝΕΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ. ΖΩΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗ, ΟΧΙ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ».

Την Παρασκευή σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα

Αντίστοιχα, συλλαλητήριο διοργανώνει η ΚΝΕ και στη Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή 3 Φλεβάρη, στις 6 μ.μ., στο άγαλμα Βενιζέλου.

Την ίδια μέρα, στην Πάτρα συγκέντρωση διοργανώνουν οι Νομαρχιακές Οργανώσεις Αχαΐας, ΑΕΙ και ΤΕΙ Πάτρας, στις 7 μ.μ. στην Πλατεία Γεωργίου, όπου θα μιλήσει ο Γιώργος Τάτσης, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

Στη Θεσσαλία

Πρόγραμμα ενημέρωσης και δράσης ενάντια στο επικίνδυνο νομοσχέδιο έχουν καταρτίσει και οι Οργανώσεις Θεσσαλίας της ΚΝΕ. Συγκεκριμένα, αύριο Τετάρτη πικετοφορίες θα γίνουν στις 6 μ.μ. σε συνοικίες της Λάρισας (κέντρο, Γιάνουλη, Ταμπάκικα, Νεάπολη), και στις 6.30 μ.μ. σε Τρίκαλα και Καρδίτσα. Επίσης «τραπεζάκια» ενημέρωσης θα στηθούν στο κέντρο της Ελασσόνας στις 6 μ.μ. και της Καλαμπάκας, στις 6.30 μ.μ.

Αντίστοιχα, την Πέμπτη 2 Φλεβάρη πικετοφορία θα γίνει στο Βόλο στις 6 μ.μ. και «τραπεζάκια» ενημέρωσης θα στηθούν στις 6 μ.μ. σε: Ζαγορά, Σκόπελο και Αγιά.

Σε Στερεά - Εύβοια

Από σήμερα μέχρι και την Πέμπτη, εξορμήσεις προγραμματίζονται από τις Οργανώσει της ΚΝΕ σε πόλεις της Στερεάς και της Εύβοιας, ιδιαίτερα σε σχολεία, ΙΕΚ, σχολές του ΟΑΕΔ και στο ΤΕΙ Χαλκίδας. Επίσης, προγραμματίζονται:

Αύριο Τετάρτη, πικετοφορία το απόγευμα στην κεντρική πλατεία της Θήβας.

Την Πέμπτη 2 Φλεβάρη, το απόγευμα, πικετοφορία στο κέντρο της Χαλκίδας και συγκέντρωση στον πεζόδρομο του κέντρου της Λιβαδειάς.

Την Παρασκευή 3 Φλεβάρη, το απόγευμα, πικετοφορία στο κέντρο της Λαμίας.

Στη Δυτική Μακεδονία

Αύριο Τετάρτη, προγραμματίζεται πανεξόρμηση στο ΤΕΙ της Καστοριάς και στα σχολεία.

Την Πέμπτη 2 Φλεβάρη προγραμματίζονται: Στην Κοζάνη, στις 6 μ.μ., πικετοφορία στο κέντρο και τις συνοικίες. Στη Σιάτιστα, στη 1 μ.μ., εξόρμηση στην κεντρική πλατεία και στο Μουσικό Λύκειο. Στην Πτολεμαΐδα, εξόρμηση στην κεντρική πλατεία και παράσταση διαμαρτυρίας στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο ενάντια στη λειτουργία της μονάδας υποκαταστάτων. Στη Φλώρινα στις 6 μ.μ., πικετοφορίες στο κέντρο και στις συνοικίες. Στα Γρεβενά, πανεξόρμηση στο ΤΕΙ και στα σχολεία.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ